Nederlands English
 
  Donderdag 13 December, 2018

Laatste site-update
24-11-2018 15:30:33 [HS]

 
 
   
 

 Algemeen
St. Cecilia is een graag geziene gast in binnen- en buitenland, zowel op straat als op het concertpodium. De vereniging kiest in haar beleid voor een frisse, hedendaagse aanpak. De (jeugdige) leden en de bevolking worden gemotiveerd actief deel te nemen in de vereniging en getracht wordt om financieel gezond te blijven.
Per jaar verzorgt St. Cecilia ongeveer 25 optredens, naast de wekelijkse plenaire en groepsrepetities, opleidingen theorie en praktijk, jeugdactiviteiten, alsmede oud-papierinzamelingen, buffetwerkzaamheden en andere activiteiten zoals de speculaasactie en de voorjaarsmarkt.


De vereniging kent als muzikale geledingen de drumband (4 x Landskampioen, 5 x Limburgs Kampioen), het Jeugd Ensemble Cecilia (JEC), het Kamermuziek Ensemble (KME) CÚcile en natuurlijk het harmonieorkest (2 x Landskampioen). Op muzikaal gebied wordt gestreefd naar muzikaal verantwoorde optredens met een optimale bezetting, op straat en op het concertpodium. Hierbij wordt getracht een programmatische mix ten gehore te brengen van transcripties en originele harmoniewerken van superieur niveau, naast populaire composities. Tevens wordt aandacht besteed aan begeleiding van ensembles en solisten, zowel instrumentaal als vocaal.

 
 
 

Naar boven

 

 
Leden-Zone -  Algemeen -  Geschiedenis -  Successen -  Harmonieorkest -  Drumband
KME CÚcile -  JEC -  JAC -  Erebestuur -  CD -  Gastenboek -  Contact

         

Privacybeleid

Secretariaat: Postbus 31; 6120AA Born
Rabobank Swentibold reknr. NL32 RABO 0117 2017 66
Registratienr. KvK Zuid Limburg 40186275