Nederlands English
 
  Donderdag 13 December, 2018

Laatste site-update
24-11-2018 15:30:33 [HS]

 
 
   
 

 Nieuws

Gezamenlijk Concert 10 oktober 2010
[RJ] - 10-10-2010 23:18:44


Op de voor menigeen historische datum 10-10-10 werd in Oos Hoes traditiegetrouw door de beide Beegter harmonieorkesten gemusiceerd. Na het openingswoord door gastgever/voorzitter Frank Dirks was de organiserende vereniging Aurora aan de beurt. Onder leiding van dirigent Jos Verjans vertolkten zij het concoursprogramma bestaande uit de voor ons zeer bekende Portugese pasodoble O Vithinho, het verplichte werk Sinfonia Brevis van Zdenek Lukas en het keuzewerk Saga Candida van Bert Appermont. Afsluiter was the Mask of Zorro van James Horner.
Na een changement was het de beurt aan St. Cecilia. Voorzitter Hub Renet leidde door het programma en gaf de toelichtingen bij Arsenal, De Polowetzer Dansen, 5 delen uit het Faust Ballet, Danzon nr. 2 en Mambo Jambo. Een nogal technisch programma waarin m.u.v. Arsenal de dans centraal stond. Voor het publiek allemaal zeer aangenaam. Hub maakte tevens van de gelegenheid gebruik de muzikanten van Aurora veel succes te wensen volgende week in Heerlen. Op zijn beurt was Frank Dirks vol lof over ons concert en hij had voor beide dirigenten nog een flesje wijn als dank.
Vrijdag a.s. zal onze eigen dirigent de generale repetitie houden met St. Caecilia Ohé en Laak, want ook zij nemen zaterdag a.s. deel aan het bondsconcours. Ook Thijs en de Laak wensen we veel succes. Ons orkest zal dan de tweede kandidaat-dirigent ontvangen voor een proefrepetitie, namelijk Patrick Spelthaen.


Nieuwe gezichten in JEC en Orkest
[RJ] - 5-10-2010 21:03:55


De repetities zijn al een paar weken aan de gang, maar het is wel netjes om toch enkele nieuwe muzikantjes te verwelkomen in het Jeugd Ensemble en al 'ervaren' muzikanten in het harmonieorkest. Zo zijn inmiddels Vera Pernot, Philip Caris en Sophie Mangham tot het JEC toegetreden op respectievelijk klarinet, trombone en alt-saxofoon.
In het harmonieorkest mogen we vanaf nu kijken en luisteren naar Tom van den Bergh, Thimo van Issum en Selina Geijenes op klarinet en naar Inge Janssen op alt-saxofoon. Natuurlijk allen welkom op de nieuwe stek en veel muzikaal plezier.


Harmonieorkest op Limburgs Blaasmuziekfestival
[RJ] - 2-10-2010 21:04:23


Het harmonieorkest trad zondag 26 september op tijdens het Limburgs Blaasmuziekfestival op de Markt te Sittard. Van 12.30 uur tot 13.40 uur werd op één van beide kiosken (halve tenten) opgetreden. Was het aanvankelijk bewolkt en zelfs enigszins vochtig, bij aanvang brak daadwerkelijk de zon door en werd het nog aangenaam in de stad.
De aanwezigen konden dan ook vanaf de terrassen genieten van ons ‘Platzconcert –programma’, bestaande uit de mars Arsenal en Hollandse Hits, de Spaanse en Latijnse werken Consuelo Ciscar, El Meu Laio, Lopez Odero, Fandango, Danzon nr. 2 en Mambo Jambo. Chel Savelkoul werd muzikaal vertegenwoordigd door de werken Chel geit los en Huër ich de Maas weer roesje. Het laatste nummer werd gezongen door petekind Cécile. De reacties waren best positief en vooral de enthousiaste aanmoedigingen van de leden van Fanfare St. Caecilia Doenrade, die vóór ons een concert hadden verzorgd.
Na de warme en lovende woorden van LBM-secretaris Jan Lemmen in een haperende microfoon, ontvingen we nog een consumptie en kon nog geluisterd worden naar de klanken van de Muziekkapel Vrijwillig Politie uit Kerkrade.


Stem op blaasmuziek bij de NTR
[RJ] - 20-9-2010 8:31:33


Bij de omroep is een actie gestart onder het motto prijs klassiek bij de NTR (fusieorganisatie van NPS, Teleac en RVU) met discussies en pleidooien om vast te stellen wat de belangrijkste bijdragen zijn aan de Nederlandse Muziek cultuur. Er zijn ook wekelijks tv programma's over. Je kunt stemmen op je favoriete onderwerp of zelf een pleidooi houden. Blaasmuziek is een van de onderwerpen op een lijst van 50. Kern van het verhaal is welke muziekvorm of orkest, musicus etc. levert nu eigenlijk de belangrijkste bijdrage aan de Nederlandse muziekcultuur. En wat blijkt na enkele weken ? Blaasmuziek staat met grote voorsprong op de eerste plaats. Jullie kunnen zelf meewerken die positie te versterken. Ga naar prijsklassiek.nps.nl. En breng ook je stem uit zodat blijkt dat blaasmuziek in Nederland een zeer belangrijke rol vervult. Kleine moeite dus: Doen!


Weer aan de slag
[RJ] - 15-9-2010 8:56:10
Met het geweldige jubileumfeest nog vers in het geheugen hebben alle geledingen na een welverdiende vakantie de draad weer opgepakt. Zo werd van 1 t/m 3 september door de Jongeren Activiteiten Commissie weer een zeer geslaagd Jeugdkamp georganiseerd en op 4 september een serenade gebracht aan het verse bruidspaar Roel Salden en Coby Savelkoul.

Het harmonieorkest heeft inmiddels een aantal nieuwe gezichten mogen verwelkomen, want Tom van den Bergh, Thimo van Issum, Selina Geijenes (allen klarinet) en Inge Janssen (saxofoon) waren ‘op straat’ al aanwezig, maar hebben door het afleggen van prima praktijkexamens ook een basisplekje veroverd in de concertbezetting.

De concertagenda vraagt weer meteen alle aandacht, want op het programma van de komende weken staan in ieder geval een concert van het harmonieorkest op zondag 26 september op de markt te Sittard tijdens het Limburgs Blaasmuziek Festival en het gezamenlijke concert met zustervereniging Aurora op zondag 10 oktober in Oos Hoes te Grevenbicht.
Daarnaast zal door St. Cecilia nog gemusiceerd worden in de Beegter kerken en wel op 6 november in de Catharinakerk door het orkest en op 7 november in de Protestantse Kerk door het Ensemble Cécile. Dit gebeurt overigens in nauw overleg met het bestuur van de Protestantse Kerk. Het is een ideale oplossing voor een praktisch probleem; ruimtegebrek bij aanwezigheid van een compleet orkest.
Het laatste optreden van 2010 zal op zondag 19 december zijn, wanneer het orkest in samenwerking met de plaatselijke koren het jaarlijkse Kerstconcert vorm geeft.

Veertien dagen later – en dat lijkt nu nog ver weg – maar het nadert met rasse schreden, staat het Nieuwjaarsconcert 2011 op de agenda. Dit 18e Nieuwjaarsconcert op zondag 2 januari zal in het teken staan van het afscheid van dirigent Thijs Tonnaer. Het mag duidelijk zijn dat eenieder deze 33-jarige harmonieuze en succesvolle samenwerking tussen St. Cecilia en Thijs Tonnaer op een mooie wijze wil afsluiten.
Het traject betreffende de opvolging verloopt voorspoedig en vermeld kan worden dat St. Cecilia vanaf 5 januari 2011 met drie kandidaten op projectbasis zal worden gewerkt, waarna in juli 2011 het besluit zal worden genomen wie tot nieuwe muzikaal leider wordt benoemd.


Lof voor Koen Cuijpers op Master Examen
[RJ] - 4-8-2010 10:47:55


- Ceciliaan scoort een tien -

Koen Cuijpers slaagde op 11 juni jl aan het Conservatorium te Maastricht met lof voor het Master Examen Orkestfragmenten. De Ceciliaan behaalde voor dit examen de maximaal te behalen score: een tien.
De commissie was onder de indruk van de muzikaliteit en souplesse in wat zij noemden ‘een vlekkeloos examen.’
Koen speelde zowel Bes-, A-, als Es-klarinet en op het programma stonden voor Bes/A-klarinet: de Dansen van Galanta (Kodaly) Suite Mozartiana (Tchaikovsky) Polowetzer Dansen uit Prins Igor (Borodin) Concert voor Orkest (Bartók) en de Symfonie no.4 (Johannes Brahms)
Voor Es klarinet: Le sacre du printemps (Stravinsky) Boléro (Ravel) Tijl Uilenspiegel (Strauss) en het Concert voor Piano en Orkest (Ravel)
De examencommissie bestond uit de heren Leon Bosch (Soloklarinettist/ aanvoerder Nederlands Philharmonisch Orkest ) en Roeland Hendrikx ( Soloklarinettist Nationaal Orkest van België).

De Polowetzer Dansen konden natuurlijk geen probleem zijn, aangezien we die in Beeg zelf spelen, toch?
Koen geeft sinds een jaar op privé-basis les aan diverse conservatoriumstudenten en afgestudeerde muzikanten uit binnen- en buitenland met uitstekend resultaat. Dit is niet onopgemerkt gebleven en ook onze Lucienne (Fractie) profiteert hiervan. Recent is dan ook besloten dat hij vanaf komend collegejaar als assistent van hoofdvakdocent Leon Bosch aan het Conservatorium Maastricht zal starten. Als assistent-docent klarinet zal hij les geven aan VK studenten (VK is Voorbereidende Klas) alsmede (voornamelijk) lagere jaars hoofdvakstudenten. Dit alles zal plaats vinden in afwisseling met, en onder supervisie van, hoofdvakdocent Leon Bosch.

Overigens zal Koen in december van dit jaar in het Nederlands Philharmonisch Orkest meespelen in het Concertgebouw te Amsterdam in o.a. de ‘Titan’ De eerste symfonie van Gustav Mahler en Mahler spelen in het Concertgebouw is natuurlijk wel iets dat voor weinigen is weggelegd.
Koen, proficiat enne... ga zo door he...Vrijdag 23 juli BBQ!!!
[RJ] - 7-7-2010 20:36:59


Vrijdag 23 juli a.s. staat de (bijna) jaarlijkse Barbecue op de agenda. De hoornisten André, Theo en Paul hebben zich spontaan als organisatoren van deze BBQ opgeworpen, ondersteund door Riny en Vivian en op afstand door Raymond. Natuurlijk hebben ook René en Jacqueline hun medewerking toegezegd. Wij danken hun reeds nu al hiervoor.
De BBQ start om 20.00 uur, aansluitend aan de JEC-repetitie. De repetitie voor het harmonieorkest vervalt.
Aanmelden en betalen (tot uiterlijk 18 juli) bij André of Theo thuis of vrijdag 09-07 op de repetities van JEC en orkest of zaterdag 10-07 op de repetitie van de drumband.

Andre/Riny van den Bergh Kuppelkovenderstraat 35 T: 046 – 4858721
E: cja.vdbergh@kpnplanet.nl
of
Theo/Vivian PernotHoutstraat 10 T: 046 – 4858710
E: theo.pernot@home.nl

Voor € 9,- per persoon ontvangen de deelnemers een worst, een speklap en een hamburger. Voor kinderen t/m 10 jr. is de bijdrage € 6,- Zij kunnen 2 van de 3 genoemde stukken vlees kiezen (bij aanmelden opgeven). BBQ is inclusief salade, stokbrood en sausjes en een consumptie van de vereniging.
Tevens zijn we nu al benieuwd welke sectie volgend jaar bereid is voor de BBQ-prijs te gaan.


Fietstocht 27 juni a.s.
[HS] - 10-6-2010 16:41:42


Met het 110-jarig bestaansfeest nog vers in het geheugen, brengen we bij u de volgende ontspannende activiteit onder de aandacht: de Fietstocht.

Deze staat voor zondag 27 juni a.s. op de agenda. Een tocht van zo’n 30-35 km lengte en dus ook voor kinderen te doen. Start vanaf Oos Hoes om 12.30u met ± 5 min. tussen de groepen.
Halverwege de route is er een korte pauze, waar u een stuk vlaai/cake met koffie/thee/fris kunt nuttigen. Natuurlijk kunt u zelf nog enkele extra tussenstops inlassen als u dat nodig acht.
We hebben deze keer geen vragen of opdrachten, zodat u ontspannen kunt fietsen en genieten van datgene wat de natuur biedt.
Teruggekomen bij Oos Hoes staat vanaf 18.00u een klein buffet op u te wachten.
Voor vlaai en buffet vragen wij een eigen bijdrage van € 8,- per persoon. Voor kinderen t/m 10 jr. € 3,- en 11 t/m 16 jr. € 5,-.

Aanmelden (tot uiterlijk 20 juni) d.m.v. invullen van onderstaand formulier en deze in te leveren bij:Jacqueline Kirkels
Abdisstraat 10
T: 046 – 48 58 114
E: jacqueline.kirkels@gmail.com

Of:

Hub Renet
Abdisstraat 48
T: 046 – 48 58 156
E: hub.renet@home.nl


 Download Uitnodiging/Inschrijfformulier


C110 bijzonder geslaagd!!
[RJ] - 8-6-2010 11:23:04


De feestvierdaagse mag nu al een groot succes genoemd worden. Natuurlijk moet de boekhouding nog afgerond worden, maar de doelstelling om een feest met en voor de gemeenschap te vieren, is volledig gehaald. Een ijzersterk programma en een puike organisatie leverden bij iedereen tevredenheid op.
Een mooie mix van artiesten op de seniorenmiddag (ons eigen KME Cécile en Nicole, Pierre Cnoops, Sjef Diederen, Thei en Marij) zorgde voor een stemmingsvolle middag, gevolgd door een puik optreden van de Big Band Beeg. Die avond had wel wat meer belangstelling verdiend, maar dat is kennelijk op donderdag toch een probleem. De bands Pitchlight, Network en solo-artiest Mo’Jones hielden op vrijdagavond heel Beeg tot laat geboeid. Het middagoptreden van enkele jeugdorkesten op de zaterdagmiddag was bij gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het JEC. De speelgroep opende het programma vol enthousiasme en daarna was het JEC aan de beurt. Een gastoptreden van de eerste dirigent van het JEC was zeker een krent in de muzikale pap. Het ging Lambert goed af, chapeau. ‘s Avonds was het feestpaviljoen bijna te klein voor de Artiestenparade (Wir Sind Spitze!, Fabrizio, Dieter Koblenz, Erwin, La Bamba en bovenal Dirk van Vooren) waarbij het meesterlijk duo Gino en Ron het verbindende element vormden. Meer dan 850 bezoekers hadden een geweldige avond en alles verliep zonder wanklank of incident.
De huldiging van de jubilarissen en de drukbezochte jubileumreceptie op zondagochtend - met de zusterverenigingen Aurora en Eendracht op bezoek - werd gevolgd door het gezellige 1e Aope Beegs Zomer-Kapelletreffe. Liefst 8 keer werd een tweede plaats behaald. Het treffen werd overigens gewonnen door Jonk Vleisj uit Dieteren en het ‘fenomeen’ Roepoepers zorgde op de bekende manier voor de mooie afsluiting. Het weer – altijd een prominente factor – speelde ook mee en zo mogen Cecilia en heel Beeg zeer trots zijn op dit feest.
De organiserende stichting evenementen harmonie St. Cecilia feliciteert de gedecoreerde Tilly Vola-Stoffels, de nieuwe ere-voorzitter Léon Strikers en alle 15 andere jubilarissen met hun jubilea. Tevens dankt de stichting alle sponsoren, medewerkers, buurtbewoners en eenieder binnen én buiten de vereniging, die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan het welslagen.


Donderdagavond opening Feest C110
[RJ] - 2-6-2010 9:33:18


Over 2 dagen begint dan eindelijk ons langverwachte jubileumfeest! Op donderdagmiddag starten we met de seniorenmiddag en donderdagavond vindt er een spetterende Swing-Night met Big Band Beeg plaats. Deze avond is ook bedoeld als (oud-)ledenavond zodat alle Cecilianen het feest samen kunnen 'openen'. Ook gezinsleden, familieleden en vrienden/bekenden zijn natuurlijk van harte welkom.

We kunnen samen terugkijken op een prachtig pinksterweekend waarin onze vereniging 2 maal door het dorp trok met meer dan 100 leden (104 respectievelijk 106, waarbij om maandag nog ongeveer 12 muzikanten er niet bij waren!!) Dit betekent traditiegetrouw dat er een aantal vaten bier ter beschikking worden gesteld. Dit jaar zullen deze (inmiddels 4!) vaten bier donderdagavond 3 juni aan de muzikanten van ons korps uitgereikt worden tijdens de Swing-Night in het feestpaviljoen.

Bij deze willen wij als organisatie alle (oud-)Cecilianen en zeker de muzikanten van harte uitnodigen om deze ledenavond bij te wonen om zo Cecilia110 een geweldige start te bezorgen!
Ook al kun je niet de hele avond en moet je onverhoopt vrijdag werken of naar school, kom dan een paar uurtjes of loop kort even binnen. Gezellig!


Als enige Dubbel Zeer Goed
[RJ] - 1-6-2010 17:55:07


Inmiddels zijn alle uitslagen bekend, zie hiervoor beeg.nl, en de slotconclusie is dat alleen onze vereniging twee maal het predikaat Zeer Goed heeft behaald. Bovendien is ons orkest het enige harmonieorkest met Zeer Goed. Toch een puike prestatie voor de dames en heren en Thijs Tonnaer. Het ZG bij de orkesten wordt alleen gedeeld met een fanfare, namelijk Juliana uit Holtum.
Bij de drumbands wordt het ZG gedeeld met de mannen en vrouwen van Etienne Houben, Concordia Obbicht in de eerste divisie. Verder was dit nog weggelegd voor Dieteren en Einighausen, die eveneens onder directie van Michel Mordant.


Dubbel Zeer Goed op Maasgouw
[RJ] - 30-5-2010 12:44:41


Tijdens het door de fanfare St. Caecilia van Guttecoven georganiseerde Maasgouwtoernooi in het MFC te Berg aan de Maas werd zowel door het harmonieorkest als door de drumband het predikaat 'Zeer Goed' behaald. Jurylid Maurice Hamers dankte via zijn opmerkingen het harmonieorkest voor de prachtige uitvoering. Het was natuurlijk ook een geweldig concertprogramma met de klassieke Polowetzer Dansen en de populaire Danzon nr. 2. Ook dirigent Thijs Tonnaer was in zijn nopjes met de uitvoering, maar dat bleek vrijdagavond al toen we om 22.10 uur konden stoppen met de repetitie.... Op dit moment kan ik van het drumbandoptreden nog niets melden vanwege een interview bij Lokale Radio Maaseik, maar het werk Phantasm is gewoon een schitterend werk en de dames en heren hebben zich zonder twijfel goed geweerd, ook naar de zin van jurylid Enrico Stevens.
Na een prachtig Pinksterweekend, een Zeer Goed Maasgouwweekend en nu op naar een schitterend feestweekend. Denk eraan: donderdagavond de Cecilia-familie present en voor alle muzikanten zijn inmiddels al vier vaten bier gereserveerd.


Prachtig Pinksterweekend
[AZ] - 24-5-2010 21:45:33


Op zaterdag, 22mei en maandag, 24 mei droeg de harmonie op een bijzondere manier bij aan een prachtig en sfeervol Pinksterweekend.
Zaterdag omstreeks 18.00 werd er vanaf "Oos Hoes" afgemarcheerd naar de dijk nabij de Oude Veerstraat, om daar de onthulling van een beeld van troubadour en tekstschrijver wijlen Chel Savelkoul muzikaal te omlijsten.
Niet alleen speelde de harmonie liedjes van Chel, die door neef Jo Savelkoul gearangeerd waren, maar ook waren er zangoptredens van Cecile van Didden - Kirkels, Lou Kirkles en Jean - Paul Savelkoul. De vele toehoorders waren getuige van een mooi programma dat door Ger Hoofwijk op een even mooie manier gepresenteerd werd. Het afsluitende lied:" Heur ich de Maas weer rousje" gezongen door Nicole, de dochter van Chel, zorgde voor enkele emotionele momenten.
Vanaf de dijk ging de rondgang verder naar Staai waar een serenade werd gebracht aan het diamanten echtpaar Goossens - Hoofwijk om vervolgens, na een tussenstop bij "Onger de Kestaanjelebaum", richting gouden echtpaar Brouns - Spee op de Houtstraat te marcheren, om daar een muzikale aubade te brengen ter gelegenheid van hun 50 jarig huwelijk.
Twee dagen later waren we present bij de jaarlijkse Pinksterprocessie. Ook daar waren we net als op zaterdag goed vertegenwoordigd, het getal 100 werd ook nu weer behaald, zelf overschreden. Onder een stralende hemel werd de processie dat wat we er steeds van verwachten: een mooie rondgang door ons dorp.
Een bijzonder moment deed zich voor kort na de processie. Zowel Koninklijke harmonie Aurora als ook wij liepen zoals gebruikelijk nog door enkele straten alvorens terug te keren naar de thuishaven.
Ongeveer ter hoogte van cafe Aurora kwamen we elkaar tegen, en ontstond er even een moment van : wat nu?
John Maassen loste dit echter op een goede manier op door ons halt op te plaats te laten maken, en ook het musiceren af te slaan. Aurora kon nu hun musiceren voortzetten, en Fons Jennen zorgde in het midden van zijn korps voor een doorgang waar wij doorheen konden.
Een respectvolle geste van beide harmonieen, waardoor de jarenlange goede samenwerking ook nu weer duidelijk zichtbaar in de praktijk werd gebracht.


Zilveren JEC in de Efteling
[RJ] - 3-5-2010 11:36:54


Zondagochtend 11 april jongstleden was het weer zover: heel vroeg (voor sommigen ietwat té vroeg) vertrok ons zilveren Jeugd Ensemble Cecilia richting Kaatsheuvel. Aldaar trakteerde de jonge JECers, hier en daar uitgebreid met wat minder jonge gelegenheidsJECers, de bezoekers van attractiepark de Efteling op twee mooie concertjes. Plaats delict was de kiosk naast Het Witte Paard. Op het gevarieerde programma stonden nummers als American Pie, Simple Song, Disco Lives!, ABBA Gold en The Peanut Vendor. Zoals we inmiddels van het JEC gewend zijn werd er hartstochtelijk gemusiceerd. Dit enthousiasme sloeg duidelijk over op de passerende bezoekers: menigeen bleef staan om met een aandachtig oor te luisteren of om een danspasje te wagen op het nummer WMCA. Na afloop van de concertjes volgde uiteraard een luid applaus en de beruchte groepsfoto. De resterende uren van de dag hebben de heren en dames muzikanten (plus aanhang) kunnen genieten van alle moois wat de Efteling te bieden heeft – hoewel dit voor sommigen al snel een nat pak betekende. Rond 18.00h vertrok de Cecilia-karavaan weer richting het Beegse om aldaar deze zeer geslaagde dag af te sluiten met een lekkere warme hap. Foto's zijn elders op deze site te vinden. (SG)


Drumbandfestival Obbicht
[RJ] - 1-5-2010 0:05:39


Een druk weekend voor de drumband. Zaterdagavond was er het Quattroconcert en op zondagmorgen om 09.00 uur nog een repetitie, waarna - na het laden van de vrachtwagen en aanhanger - het geheel richting Obbicht ging voor de deelname aan het door Concordia georganiseerde drumbandfestival.
Om 12.00 uur was de beurt aan onze drumband voor het concertwerk. Een zeer mooie uitvoering van Phantasm en het inderhaast 'ingevlogen' Suite Slave. Natuurlijk zijn er nog een aantal verbeterpunten, maar men is op de goede weg, aldus jurylid Rob Janssen. En dat zijn we natuurlijk al vele jaren....


Om 14.00 uur werd deelgenomen aan de streetparade, een zeer bijzonder optreden door onze drumband. Zoals door enkele toeschouwers werd opgemerkt, “jullie zijn vernieuwend bezig”. Ook de complimenten van oud-instructeur Wil Smits was een mooie opsteker.
Helaas is de drumband niet in de prijzen gevallen. Het was een muzikaal druk weekend, maar ook heel gezellig. Het werd na het opruimen van het podium en alle materiaal natuurlijk afgesloten bij Oos Hoes op het terras. Dames en heren, bedankt voor de inzet!


<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 > >>

Totaal 763 nieuwsberichten.


Nieuws RSS

 
 

Naar boven

 

 
Leden-Zone -  Algemeen -  Geschiedenis -  Successen -  Harmonieorkest -  Drumband
KME Cécile -  JEC -  JAC -  Erebestuur -  CD -  Gastenboek -  Contact

         

Privacybeleid

Secretariaat: Postbus 31; 6120AA Born
Rabobank Swentibold reknr. NL32 RABO 0117 2017 66
Registratienr. KvK Zuid Limburg 40186275