Nederlands English
 
  Donderdag 13 December, 2018

Laatste site-update
24-11-2018 15:30:33 [HS]

 
 
   
 

 Nieuws

15e Nieuwjaarsconcert in Grevenbicht
[RJ] - 28-12-2007 13:59:00


Nieuwjaarsconcert 6 januari 2008Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven zal op zondag 6 januari a.s. voor de 15e keer op het podium plaatsnemen voor het verzorgen van het Nieuwjaarsconcert. De derde lustrumeditie belooft weer een gezellige happening te worden met muziek in diverse smaken. Zoals steeds is het een programmatische mix van grotere en kleinere composities met inbreng van diverse solisten.
De drumband zal onder leiding van John Maassen het spits afbijten om 15.00 uur en de dames en heren, kersvers Limburgs Kampioen, hebben geen rustperiode ingelast want het motto is natuurlijk ‘Noblesse oblige’. Vijf werken staan op het programma, van de hand van instructeur/componist John Maassen, maar ook van Etienne Houben (Duende) en Leon Camp (Hunk of Funk en Rhythm Fever) Zangsoliste in ‘Somewhere over the Rainbow’ is Ruby Zelissen en ook Luc Pustjens, basgitaar, zal nog eens acte de présence geven. Tijdens het concert van de drumband zullen enkele minuten worden ingeruimd voor de aanbieding van de Limburgs Kampioenswimpel.
Het programma:
- Americanos (John Maassen)
- Duende (Etienne Houben)
- Somewhere over the Rainbow - Jungle Relaxation & Danger in the Dark (South African Sceneries) zang; Ruby Zelissen
- Hunk of Funk (Leon Camp)
Uitreiking wimpel voor het behalen van het Limburgs Kampioenschap 2007
- Rhythm Fever (Leon Camp) met Luc Pustjens, basgitaar

Na de pauze, zal het harmonieorkest onder leiding van Thijs Tonnaer optreden en zijn hebben een tiental werken op de pupiter. Muziek van maestro’s als Von Suppé, Enescu, Gershwin en Strauss spreekt altijd iedereen aan. Een aparte krent in de pap is de Portugese Pasodoble ‘O Vitinho’ en solistische medewerking wordt geleverd door Lou Kirkels, de trombonesectie van St. Cecilia en een nog niet nader te noemen aantal zangers. Ook Koen Cuijpers, inmiddels toegetreden tot de Marinierskapel der Koninklijke Marine, zal soleren in het werk ‘Doina’. Al met al een zeer afwisselend programma in Oos Hoes te Grevenbicht. Aanvang 15.00 uur.
Het programma (in willekeurige volgorde):
- O Vitinho (Francisco Marquez Neto)
- Roemeense Rhapsodie (George Enescu)
- Dichter und Bauer (Franz von Suppé)
- Gallop uit Masquerade (Aram Khachaturian)
- Stockholm Waterfestival (Luigi di Ghisallo)
- Magic Slides (Wim Laseroms) solisten; trombonesectie
- I got plenty o’nuttin & Summertime (George Gershwin)
zang Lou Kirkels
- Doina (traditioneel) met Koen Cuijpers, clarinet
- Radetzky Mars (Johan Strauss jr.)


Schaatspret
[MB] - 27-12-2007 21:18:23


De Wintertuin in Maaseik was hedenmiddag opnieuw het Mekka van vertier voor de schaatsende Ceciliaan. Met ongeveer 50 schaatsers op het ijs was Cecilia goed vertegenwoordigd. Halverwege de middag was het ijs toe aan een veegbeurt en de verkleumde Cecilianen aan een warme chocomel, pizzapuntje of kop soep. Rond vijf uur werden de ijzers weer losgemaakt en aan de terugreis naar Nederland begonnen. In Oos Hoes werd deze leuke schaatsmiddag afgesloten onder het genot van een beker chocomel, een broodje knakworst en een marathonmop van Jens Goossens. De JAC-trofee ging over in de handen van Gijs Vogten die het vaakst gevallen (en weer opgekrabbeld!) was. Tot de volgende JACtiviteit (spooktocht)!

De mop van JensWarme chocomel


Geslaagde Kerst-in
[RJ] - 17-12-2007 12:53:08


Na afloop van het Kerstconcert in de Catharinakerk werd voor de drieëntwintigste keer de Kerst-in door ons Damescomité verzorgd. De zaal was als gebruikelijk sfeervol ingericht en langzaam druppelden leden en achterban binnen. Voorzitter Leon Strikers opende het gebeuren met een terugblik over 2007 en een overdenking voor de Kerst. Hij dankte iedereen die zijn/haar schouders onder de vereniging zette het afgelopen jaar en zeker diegenen 'die met St. Cecilia naar bed gaan en er mee opstaan'. Het muzikale gebeuren, ieder jaar toch opnieuw een verrassing, werd geopend door het inmiddels al beroemde tromboneduo Teun Lumens en Menno Pernot (zie ook een volgend artikel over deze twee musici). Beide jonge heren gaven hem van katoen en het applaus van de zaal was navenant. Klasse! Terwijl het publiek zich te goed deed aan warme en koude hapjes en ook het vochtgehalt op peil hield, nam de speelgroep project II met kerstmutsen en andere hoofddeksels (oorwarmers, geweien) bezit van het podium. Speaker Hub Renet gaf aan speelgroepspeaker Riny van den Bergh de microfoon voor de toelichtingen in het vier werken tellende programma. Er was alleen een probleem. Omdat dirigent Raymond Jennen ook eens op vakantie was (of was het wéér eens?) werd op het laatste moment een beroep gedaan op de kerstman. Deze kweet zich aardig van zijn taak en de speelgroep speelde dat het een lieve lust was. Kerstrepertoire en 1 uitstapje naar warmere oorden; Chachacha. De uitsmijter Jingle Bells werd door de zaal enthousiast meegeklapt. Een compliment voor de dames en heren. Last but not least, dat is het afgelopen jaar ook weer gebleken, paradepaardje JEC; dit jaar toch goed voor een aantal geweldige optredens namens St. Cecilia. Een programma met allerlei muziek passeerde de revue, want dirigent Hermie Smeets had de jongens en meiden alweer nieuw repertoire op de pupiter gelegd. Jens 'Hossa' Goossens soleerde instrumentaal in Una Tanga en omlijstte vocaal met Etienne Savelkoul en Marloes Wijshoff de drumsolo van Dirk van Cleef. Het nummer Wandering Star werd gezongen door drie inderhaast ingevlogen Bassen. Zonder enige vorm van voorbereiding en dat tekent toch de klasse (....) wisten de drie mediterrane solisten; Paulou Domingo - José Paul Carreras en Lucijenno Pavarayti (sommigen meenden Lou Kirkels, Jean-Paul Savelkoul en Raymond Jennen te herkennen) getooid met zak-, vaat- of theedoek, samen met het JEC dit werk al brommend te vertolken. Natuurlijk viel ook hun een applaus ten deel en her en der in het Beegse zijn foto's en filmpjes te zien van dit unieke optreden.... Natuurlijk volgde de onvolprezen, dynamische en emotionele loterij van het damescomité waarbij toch wel een adres Dijk nummer zoveel van de familie L. erg vaak in de prijzen viel. Maar dat schijnt toeval te zijn....
Het was nog lang gezellig en de dank gaat dan ook weer uit naar de dames die een substantieel deel van onze vereniging vormen, waar we niet zonder kunnen. Bedankt.


Zondag 9 december ‘Cecilia-dag’
[RJ] - 9-12-2007 21:01:08


Zondag 9 december was een ware Cecilia-dag. Al vroeg waren de muzikanten van orkest en onze jarige drumband uit de veren want om 09.30 uur werd gezamenlijk ‘opgemarcheerd’ naar de Catharinakerk. Het orkest luisterde aldaar de jaarlijkse Ceciliamis op. Een goed gebruik dat normaliter in november plaatsvindt, maar door allerlei omstandigheden wat later op de kalender terecht gekomen is. De gelegenheid was nu nog wat feestelijker dan normaal aangezien de Mis het begin was van onze feestzondag. Onder leiding van Jo Savelkoul werden Hymn for New England, Nessun Dorma, Choral Varié, Air Baroque en het derde deel uit de Mississippi Suite uitgevoerd. Afgesloten werd met de Processio Bichtae van de hand van onze Jo Savelkoul. Hiermee werd nog even de link gelegd naar de jarige Catharinakerk, die overigens heel redelijk gevuld was. De mensen in de kerk hadden nog wat moeite met de Catharinahymne, maar het Koning der Eeuwen ging van een leien dakje……
Na de Mis werd terug gemarcheerd naar Oos Hoes en enkelen ruimden alle spullen in de kerk op en zorgden voor de logistiek om alles weer netjes in Oos Hoes terug te krijgen. Intussen waren René en Jacqueline al driftig in de weer met de brunch voor zo’n 115 personen. Voorzitter Leon Strikers heette iedereen van harte welkom en na zijn woorden werd nog even gemotiveerd gezongen voor twee jarigen; Monique Lumens en Sjeng van den Bergh. Een applaus was er voor René en Jacqueline voor hun bijdrage (ook financieel gezien) in de brunch. Omdat alles lekker volgens schema verliep, kon daarna in alle rust genoten worden van de groentesoep met balletjes en de belegde broodjes.
De verzadigde menigte maakte zich op om tegen 12.45 uur te starten met het voorprogramma van de jubileum- en kampioensreceptie. Aan de drumbandleden werden rozen uitgedeeld en het orkest bracht een aubade. Voorzitter Strikers bracht even de vele uren van inspanning ter sprake die geleid hebben tot het behaalde resultaat en hij overhandigde instructeur John Maassen een couvert met inhoud als dank voor zijn vele werk. De bos bloemen voor Diana Maassen werd door Tilly Vola overhandigd. Vervolgens gaf speaker Ger Theelen, die overigens op een fijne manier de zieke Hub Renet verving, het woord aan John en hij dankte alle medewerkers aan het succes, waaronder de vier blazers (Marc Bongers, Riny van den Bergh, Ron Demandt en Jean-Paul Savelkoul), de basgitarist (Luc Pustjens) ook de mensen die met het materiaal actief waren geweest (Jack Heijligers, John Smeets, Arnou Zelissen, Hub Renet) en reikte namens de drumband attenties uit aan twee ‘kartrekkers/regelaars op de achtergrond’ namelijk Tilly Vola en Raymond Jennen. Jord Lemmens en Levi van Loo waren de mannen die de cadeautjes overhandigden onder applaus van de aanwezigen.
Daarna was het de beurt aan het erebestuur dat een enveloppe met inhoud meebracht. Na deze interne plichtplegingen werd de zaal vrijgegeven voor eenieder die de drumbandleden de hand wilde drukken. Na de felicitaties en mooie complimenten van deputé Noël Lebens, die na de Mis zelfs assisteerde bij het transport van slagwerk en koffers naar Oos Hoes (chapeau!!) was het de beurt aan loco-burgemeester Pieter Meekels. Namens het gemeentebestuur bracht hij twee geschenken mee. Allereerst een oorkonde bij gelegenheid van het Limburgs Kampioenschap en daarnaast een Tegoedbon voor een ‘vat limonade, cola of…..bier’ Met name deze tweede geste van het College werd zeker op prijs gesteld door de drumbandleden, wat niet wil zeggen dat men de oorkonde niet waardeerde! Diverse zusterverenigingen, met of zonder muzikale achtergrond, passeerden de tafel, waarbij zeker de grote delegatie van Concordia Obbicht niet onvermeld mag blijven. De beide schutterijen H. Kruis en Eendracht gaven natuurlijk acte de présence en ook onze plaatselijke zustervereniging Aurora was met een grote delegatie aanwezig. Het Heilig Kruis had via de kamerschoten al laten horen dat er in Beeg weer iets feestelijks aan de hand was. Dank daarvoor, het is toch altijd mooi, ‘dees drie kamersjaöt’. Ons eigen damescomité kwam tussendoor (ze hadden nog even moeten wachten) maar hun cadeau was meer dan welkom; een heuse Schotse snare-drum. Een mooie aanwinst in het toch al niet geringe slagwerkarsenaal dat St. Cecilia rijk is.
Tegen 14.30 uur werd het receptieboek dichtgeslagen en sloot speaker Ger Theelen de receptie en het was nog lang gezellig in Oos Hoes. Al met al een mooie Ceciliadag. Dat mag weer bijgeschreven worden in onze boeken.


Drumband Limburgs Kampioen
[RJ] - 26-11-2007 0:33:47


Onze drumband, onder de inspirerende en deskundige leiding van instructeur John Maassen, heeft op zondag 25 november in het Cultureel Centrum De Zaal te Heythuysen de Limburgse titel (opnieuw) veroverd. Met een puntentotaal van 91,5 voor het verplichte werk Vision en 90,5 voor het keuzeprogramma werd een eerste prijs met lof der jury behaald in de Eredivisie A2 podium.Voor een volle zaal werd geconcentreerd gemusiceerd en de jury bestaande uit Jos Stoffels, Henk Mennens en Rob Janssen weet met name de programmakeuze van de Ceciliadrumband ijzersterk te noemen. Een prachtige prestatie voor de dames en heren musici, waarvan na een snelle telling blijkt dat ongeveer 10 slagwerkers voor de eerste keer aan een dergelijk concours hebben deelgenomen. Compliment en proficiat aan instructeur en alle muzikanten, inclusief de vier blazers en de basgitarist. Ook een compliment aan de grote schare supporters, waarvan velen in een Cecilia-tenue gestoken waren (waar de oude stropdassen nog goed voor zijn!).De overwinning werd royaal te Heythuysen al gevierd en na de terugtocht volgde samen met het harmonieorkest en supporters de traditionele tocht door Julianalaan en natuurlijk door Aan de Greune Paol, waar voor huize Vola een stop werd gemaakt om het van een operatie herstellende bestuurslid een korte serenade te brengen. Dit werd zeer gewaardeerd. Aangekomen bij Oos Hoes was St. Nicolaas aanwezig om St. Cecilia toe te spreken. Een fantastisch gebaar van de Goedheiligman.Het mag duidelijk zijn dat het feest tot in de kleine uurtjes, zondag of niet, werd gevierd. Hulde aan de kampioenen. En voor wie nog steeds omrekent (ofschoon de vergelijking eigenlijk mank gaat....) 91 = 327,5.


Bondsconcours Drumband; het programma dit weekend
[RJ] - 22-11-2007 23:42:25


Vrijdag 23 november
18.30 uur JEC-repetitie in crèche
19.00 uur Drumband inspelen in de zaal
20.00 uur Aanvang generale repetitie in de zaal

Zaterdag 24 november
Geen activiteiten (wel Oud-papier op zaterdagochtend)

Zondag 25 november
10.00 uur repetitie in de zaal
11.30 uur materialen inladen
13.45 uur iedereen aanwezig
14.00 uur vertrek van de bus
14.45 uur arriveren in Heythuysen CC De Zaal
16.15 uur verzamelen muzikanten bij materiaal
16.45 uur aanvang van het concert
17.15 uur materiaal opruimen
18.30 uur bekendmaking van de resultaten
18.45 uur vertrek materiaalwagen naar Beeg
19.30 uur vertrek bus
19.30 uur muzikanten van het harmonieorkest in Oos Hoes / slagwerk opruimen
20.00 uur muzikanten harmonieorkest bij Peking
20.15 uur tocht naar Oos Hoes

Vrijdag 30 november Uiterlijke datum betaling brunch of afmelding deelname bij Riny Hipwood (brunch na Ceciliamis en voor receptie op 9 december)

Zie ook de rondgezonden mail. Info over receptie e.d. volgt nog op de site.


Gezinsuitbreiding Hoppenhofjeslaan 2
[RJ] - 16-11-2007 11:27:34


Berthill JanssenThe storch has landed......, één plus één maakt drie......
Rob Janssen en Ragonda Ruber hebben woensdag jl. hun eerste boreling mogen verwelkomen. Met een gewicht van 3550 gram en een lengte van 51 cm kwam in het ziekenhuis te Sittard op Keizerlijke wijze hun zoontje Berthil ter wereld. Zoon en ouders maken het goed. Rob is inmiddels terug op het thuisadres Hoppenhofjeslaan 2 in afwachting van zijn gezin. Van harte proficiat en veel geluk samen.


Lou Kirkels Ière-Zawpens 2008
[RJ] - 12-11-2007 18:14:08


Tijdens de Prinse-oetreuping van de jubilerende Zawpense in Oos Hoes op zaterdag 10 november jl. werd tot zijn grote verbazing onze Lou Kirkels uitgeroepen tot Iëre-Zawpens. Dit als erkenning voor de tijd en inzet die Lou voor de Beegter gemeenschap ten toon spreidt. Denk maar aan de vele uren bij zijn beide St. C(a)ecilia's i.c. het Gemengd Kerkelijk Zangkoor St. Caecilia en onze harmonie St. Cecilia. Bij het koor is Lou bijna twintig jaar dirigent en bij onze vereniging is hij dit jaar exact veertig jaar als muzikant actief. Lou proficiat met je benoeming.


Ellen Janssen Nederlands Kampioen
[MB] - 3-11-2007 18:03:00


Ellen Janssen speelt in voor haar optreden tijdens het NK BlazersZaterdag 3 november is onze eigen Ellen Janssen Nederlands Kampioen geworden in de 3e afdeling van het Nederlands Kampioenschap Blazers. Het kampioenschap vond plaats in Theater De Speeldoos te Vught onder auspiciën van de FKM. Op dwarsfluit vertolkte Ellen het 'Russisches Zigeunerlied' van Wilhelm Popp. Het juryteam bestaande uit Jac Claessens, Ad van Dun, Rob Goorhuis en Arnold Wensink beloonde het optreden met maar liefst 89 punten, het hoogste aantal in de 3e afdeling! Dankzij deze prestatie mag Ellen zich nu Nederlands Kampioen noemen.

Ellen, van harte proficiat met dit geweldige succes!


Geslaagd proefspel Koen Cuijpers Marinierskapel
[RJ] - 6-11-2007 17:53:35


Qua Patet Orbis voor Koen Cuijpers..... zo ver de wereld strekt. Koen heeft met succes het proefspel gedaan bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine te Rotterdam. Ten overstaan van een jury met daarin onder andere de majoor-directeur Pieter Janssen, concertmeester Fons Klesman (een oud-leerling van Thijs Tonnaer) en Wout Claessens wist Koen de andere zeven kandidaten achter zich te laten. Nu moet de fysieke keuring nog nader uitsluitsel geven en blijkbaar moet onze Koen nog twee concerten (Korpsconcerten eind november in De Doelen) meespelen en dan mag hij de opleiding in tot 'marinier'. Koen van harte gefeliciteerd.


Drumband Harm. St. Cecilia naar Bondsconcours
[MB] - 20-10-2007 18:54:32


De drumband van Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven, die dit jaar haar 55-jarig jubileum gedenkt, zal op zondag 25 november a.s. deelnemen aan het podiumconcours van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen in het Cultureel Buurtcentrum ‘de Zaal’ te Heythuysen. Onder leiding van de enthousiaste en deskundige instructeur John Maassen zal omstreeks 16.45 uur in de eredivisie, sectie A2 podium worden opgetreden met een zeer gevarieerd en vernieuwend programma. Zo zal aan het concert medewerking worden verleend door 4 blazers en 1 basgitarist.
Om u in de gelegenheid te stellen in Heythuysen de drumband aan te moedigen zal op 25 november om 14.00 uur één of meerdere bussen vertrekken vanaf het Burg. Kotenplein te Grevenbicht. De kosten voor de busreis bedragen € 5,00 p.p. Het optreden is om 16.45 uur en de bekendmaking van de resultaten wordt verwacht om 18.30 uur. Rond 20.15 uur zal de bus weer terug zijn in Grevenbicht en dan is natuurlijk nog de gelegenheid voor een nazit in ‘Oos Hoes.’
Supporters en belangstellenden dienen zich zo spoedig mogelijk doch vóór 5 november a.s. (middels onderstaand formulier, of per mail met dezelfde gegevens) op te geven bij Raymond Jennen (Beneluxlaan 10 te 6127 CH Grevenbicht, of ray.jennen@home.nl) De financiële bijdrage dient in de bus, gepast, te worden voldaan. Hoe sneller u reageert, hoe eerder u verzekerd bent van een plaats in de bus, want vol = vol.
De generale repetitie is overigens op vrijdag 23 november om 20.00 uur in gemeenschapshuis ‘Oos Hoes’ en de receptie vanwege de concoursdeelname en vanwege het 55-jarig jubileum (dat we bescheiden vieren) vindt plaats op zondag 9 december a.s. van 13.00 uur tot 14.30 uur. Van tevoren zal het harmonieorkest de opluistering van de H. Mis in de Catharinakerk (aanvang 10.15 uur) verzorgen. Na de H. Mis is een korte brunch gepland.Tweede Algemene Ledenvergadering soepel verlopen
[RJ] - 15-10-2007 8:53:22


De tweede ALV van onze vereniging is zondagochtend 14 oktober soepel verlopen. Vanwege de vaststelling van de nieuwe statuten en de bekrachtiging van het nieuwe huishoudelijk reglement, was deze bijeenkomst noodzakelijk. In de tussenliggende maanden is namelijk hard gewerkt de openstaande vragen en opmerkingen ten tijde van de eerste ALV te verwerken in de nieuwe teksten.
De aanwezigen (een bescheiden aantal helaas) werden door voorzitter Leon Strikers door het programma geloodst en op de detailpunten door Ger Theelen, respectievelijk Hub Renet voorzien van de nodige informatie. Ger besprak met name het proces tot de definitieve teksten plus alle inhoudelijke aspecten voor zowel statuten als HR en Hub verzorgde de presentatie van de contributiecijfers. De werkgroep (Ger Theelen, Hub Renet, Peter-Jeu Vola) had zijn vele en bepaald niet makkelijke werk goed gedaan en de vergadering kon instemmen met de voorstellen, inclusief de ter vergadering uitgereikte teksten. Zoals het een goede vergadering betaamt werd ook enkele keren gediscussieerd, maar dat had verder geen ingrijpende gevolgen voor de besluitvorming. Statuten en HR werden vastgesteld en tenslotte werd het voorstel tot contributieverhoging besproken. Ook hier was vanzelfsprekend enige discussie over systematiek, noodzaak, wenselijkheid etc. De aanwezigen gingen uiteindelijk akkoord met een verhoging van 1 Euro per maand (iets meer dan een indexering van 2004 tot 2008), maar er was toch ook de behoefte vanuit de vergadering richting bestuur, maar zeker richting de leden een oproep te doen om actief alternatieven te bedenken voor het genereren van inkomsten in de toekomst. Om 12.40 uur sloot de voorzitter onder dankzegging aan de commissie, maar ook de aanwezigen voor hun inbreng, de vergadering.


Goed optreden Gezamenlijk Concert
[RJ] - 8-10-2007 14:59:46


Bij het, voor deze gelegenheid aan de festiviteiten van de jubilerende Catharinakerk aangehaakte gezamenlijke concert op zondag 7 oktober waren weer heel wat bezoekers te verwelkomen. Gastvrouwe Aurora had de zaal anders ingericht waardoor mensen op het podium konden plaatsnemen, een idee waar al eerder over gesproken is. Onze zustervereniging opende de concertavond en op hun programma stonden Festive Overture van Alfred Reed, Il Triello van Ennio Morricone, Procession of the Nobles uit Mlada van Nicolai Rimsky-Korssakov, Allerseelen van Richard Strauss (nee, dus niet die van de walsen) en tenslotte een jiddish element via Shirim van Piet Swerts.
Na de pauze werd het concert door ons orkest voortgezet. Na de altijd heftige Cowboys Overture van John Williams volgden de vier delen van de Mississippi Suite van Ferde Grofé. De link naar de kerk en het kerkfeest was te vinden in La Fiesta Mexicana van Herbert Owen Reed, met klokgelui, vuurwerkelementen, feestmuziek en een 'priester' uit de hal (met de deur dicht, dat was onmiskenbaar) Pastoor Kerkhofs deed het allemaal zichtbaar goed. Het concert werd afgesloten met een geweldige uitvoering van Doina door klarinettist Koen Cuijpers, met begeleiding van het orkest. Over-all, een goed optreden op dit Gezamenlijke Concert.


Ellen Janssen naar NK Blazers
[RJ] - 2-10-2007 9:01:09


Ellen Janssen zal op zaterdag 3 november a.s. deelnemen aan het Nederlands kampioenschap Blazers, dat onder auspiciën van de FKM in het Theater De Speeldoos te Vught wordt gehouden.
Begeleid door pianiste Gaby Devies zal Ellen uitkomen in de derde divisie en ze zal op dwarsfluit het Russische Zigeunerlied van Wilhelm Popp uitvoeren.
De juryleden zijn Jac Claessens, Ad van Dun, Rob Goorhuis en Arnold Wensink. Ellen dankt deze deelname aan haar mooie optreden op 24 juni jl. in het Conservatorium te Maastricht waar ze tijdens de Limburgse Finale Jonge Solisten 91 punten behaalde. We wensen Ellen natuurlijk veel succes.


Hoogtestage - Heidagen Drumband
[RJ] - 1-10-2007 10:29:56


De dames en heren van onze drumband en enkele familieleden hebben afgelopen vrijdag 28 t/m zondag 30 september een gezellige en bovendien zinvolle hoogtestage in Epen volbracht. Het geheel stond natuurlijk in het teken van de deelname aan het bondsconcours te Heythuysen (op zondag 25 november). Naast de zeker intensieve repetitiesessies was er zeker ruimte voor ontspanning in de vorm van wandelen in de omgeving en diverse spel-, quiz- en varietévormen. Het natje en droogje, inclusief de barbecue, was eveneens goed geregeld en niemand is iets te kort gekomen, dat is zeker. Zondagmiddag keerde het tevreden gezelschap weer terug naar het Beegse. Het wordt nu een kwestie van gedurende 8 weken deze lijn door te trekken.
Later meer details over deze Heidagen.

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 > >>

Totaal 763 nieuwsberichten.


Nieuws RSS

 
 

Naar boven

 

 
Leden-Zone -  Algemeen -  Geschiedenis -  Successen -  Harmonieorkest -  Drumband
KME Cécile -  JEC -  JAC -  Erebestuur -  CD -  Gastenboek -  Contact

         

Privacybeleid

Secretariaat: Postbus 31; 6120AA Born
Rabobank Swentibold reknr. NL32 RABO 0117 2017 66
Registratienr. KvK Zuid Limburg 40186275