Nederlands English
 
  Donderdag 13 December, 2018

Laatste site-update
24-11-2018 15:30:33 [HS]

 
 
   
 

 Nieuws

Cecilia concerteert in Maaseik - zat
[MB] - 24-3-2004
Kijk ook op www.harmonieconcordia.beDe volgende beker
[MB] - 21-3-2004


K.C. te G. heeft wederom een B. in zijn V.K.
Toebedeeld te N. door de heren L.A. en F.D.
Proficiat (en het T. is weer terecht!).

Oftewel: Koen Cuijpers te Geleen heeft wederom een beker aan zijn vitrinekast toegevoegd. Deze is hem toebedeeld voor zijn uitvoering van Sonata van Poulenc (op klarinet voor wie dit nog niet wist) waarvoor hij van de heren Fried Dobbelstein en Leon Adams 92 verdiende. Proficiat Koen!


Condoleance
[RS] - 20-3-2004

Koninklijk Erkende Harmonie St. Cecilia wil langs deze weg de Koninklijke familie heel veel sterkte toewensen met het verlies van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Juliana der Nederlanden.

Moge Zij Rusten in Vrede.Examens
[MB] - 15-3-2004


Van harte feliciteren we Ruud Munsters met het behalen van zijn A-examen op bariton en Han Smeets met het behalen van zijn C-examen op trompet.


Koen Cuijpers wederom succesvol
[RS] - 8-3-2004


Gisteravond heeft Koen voor de derde maal op rij het solistenconcours in Geulle gewonnen. Met het werk Capriccio van H. Sutermeister wist Koen in de eerste afdeling 92,5 punten van de 100 punten te behalen. (Voor diegene die nog in de oude telling rekenen is dit 111 in de superieure afdeling). Omdat Koen voor de derde maal op rij de beker heeft gewonnen mag hij deze nu houden. Koen van harte gefeliciteerd !!


Jaarvergadering 2004
[RS] - 8-3-2004


Afgelopen zondag, 7 maart, vond in gemeenschapshuis Oos Hoes onze jaarvergadering plaats. Op de agenda stonden buiten de gebruikelijke punten ook de jubilarissen centraal. Dit jaar mocht de vergadering de volgende jubilarissen feliciteren: Stephanie Hoofwijk, Jean-Paul Savelkoul, Niels Kirkels en Han Smeets allen 10 jaar lid, Bart Thissen en Frans Coenen 25 jaar lid en last but not least twee jubilarissen die al 50 jaar lid zijn te weten: Eugène Strikers en Lèon Moonen. Namens de gehele vereniging willen we ook langs deze weg de jubilarissen van harte feliciteren.
Ook in het bestuur hebben zich enkele wijzigingen zich voor gedaan. Aftredend en niet herkiesbaar waren: Chrit Tholen ( 40 jaar bestuurslid !!) en Wil Schreurs. We danken hun voor hun inzet . Arno Zelissen en Jack Heijligers hebben zich beschikbaar gesteld als bestuurslid en de vergadering is hiermee accoord gegaan. Arno en Jack veel succes !!


JAC dropping groot succes
[MB] - 29-2-2004


Afgelopen zaterdagavond was het griezelen geblazen voor ruim 40 Cecilianen en 3 gasten uit Sittard. De spooktocht van het JAC bezorgde menigeen koude rillingen samen met de buitentemperatuur. De mist werkte sfeerverhogend. Vanaf de dijk hoorde uw verslaggever vanuit de verte angstaanjagende kreten, bekkenslagen en toeters. Het leken wel even de moerassen van Mordor.
Het hoofddoel was het achterhalen van de naam van een rusteloze geest, die rondzweefde nabij de Kingbeek . Deze CECILIAWITCH vond uiteindelijk haar rust en de droppelingen de hete soep met broodjes.
Dank aan Theo, Gigi, Melissa, Lars, Noel, Rick, Raymond, Koen, Ivo, Hermie, Annie, Han, Leny en Gerdemie.


Sjang Lemmens overleden
[MB] - 14-2-2004


Afgelopen zondag (8-2) is in het Maaslandziekenhuis te Sittard Ceciliaan Sjang Lemmens overleden. Hij was een van de oudste leden van de vereniging.
Een delegatie van de harmonie was vrijdag aanwezig bij de uitvaart.


Bondsconcours
[HS] - 3-2-2004


Navraag bij de LBM heeft opgeleverd dat de harmonieorkesten het eerste weekend, en dat kan zowel zaterdag 23 als zondag 24 oktober zijn, dienen aan te treden. Lokatie is dan de Maaspoort te Venlo.


Concours Hippique
[HS] - 29-1-2004


HULP GEVRAAGD!

Dit jaar zal concours Hippique zowel op Hemelvaartsdag alsook op de zaterdag erna plaatsvinden. We zijn dringend op zoek naar buffethulp voor beide dagen. Per dag hebben we zeker een 50-tal personen nodig om de zaak goed te laten draaien.
Het evenement op zaterdag zal ongeveer even groot zijn als op Hemelvaartdag zelf.
Per ploeg zal ongeveer 4 tot 5 uur gewerkt worden.
De opbrengst is niet gering en kunnen we als vereniging goed gebruiken. Exacte tijdstippen volgen nog, maar de uren zullen liggen tussen 10.00 en 19.00 uur/20.00 uur. Data: 20 en 22 mei a.s. Als je kan, meld je dan aan.
Stuur je aanmelding naar: vola@home.nl.

Groetjes en alvast bedankt voor de medewerking.

Namens het damescomité,

Tilly Vola-Stoffels


Nieuwjaarsconcert
[RS] - 5-1-2004


Gisteren vond in gemeenschapshuis Oos Hoes het inmiddels traditionele nieuwjaarsconcert plaats. De drumband o.l.v instructeur John Maassen opende de concertmiddag. Het concertwerk "South African Sceneries" werd voor de eerste maal gespeeld. Dit werk is door John geschreven en inspiratie vond hij bij de foto's en verhalen van Raymond Jennen en Roel Salden, die in het verleden in Zuid Afrika geweest zijn. Na een korte pauze ging het harmonie orkest op het nieuwe concertpodium zitten. Dit podium is recentelijk door harmonie St. Cecilia aangeschaft. Het harmonie orkest bracht een afwisselend programma met als hoogtepunten het clarinet concert van Artie Shaw met als solist Marc Bongers en het door Ivo Linssen gearrangeerde werk Blades of Toledo met als solisten Ivo Linssen, Jeroen Tholen en Pieter Loijen. Traditioneel sloot het harmonie orkest af met de Radetzky Mars, echter het orkest speelde Lang zullen ze leven. Voor dirigent Thijs Tonnaer was dit een complete verrassing. Thijs was namelijk vorige week 25 jaar getrouwd. De zaal in Oos Hoes was wederom goed gevuld en de reacties waren erg positief.


CD's Night of the proms
[RS] - 29-12-2003


Binnenkort worden de bestelde "night of the proms" cd's, aan diegene die het antwoordformulier tijdens de proms hebben ingevuld, geleverd.
Diegene die dit nog niet gedaan hebben kunnen een mailtje sturen naar Ivo Linssen. Er is keuze uit 4 cd's: NOTP 2003, Best of NOTP volume 1, Best of NOTP volume 2 en NOTP- Pop Classics.
Let op dit nieuwsbericht is alleen bedoeld voor de deelnemers aan de reis naar de Night of the Proms op zaterdag 15 november jl. De cd's worden aangeboden door de organisatie en zijn dus gratis !


Laatste repetitie van 2003
[RS] - 28-12-2003


Op zondag ochtend 28 december vond de laatste repetitie plaats van het harmonie orkest. Tijdens de repetitie werd stil gestaan bij het feit dat de beheerder van het gemeenschapshuis per 1 januari a.s. ermee stopt. Aan René werd als dank voor zijn goede zorgen en de prettige samenwerking ons jubileumboek overhandigd. Na afloop werd de repetitie opgeschrikt door een dreigbrief die de fam. Smeets had gekregen. Hieronder staat een foto van de dreigbrief:


De daders I.L. te M en P.B. te N hebben zich inmiddels al aangegeven bij onze eigen verenigingsagent dhr. Jennen. Op deze ludieke wijze werd de laatste repetitie van 2003 afgesloten onder het genot van heerlijke oliebollen.


Fijne feestdagen!
[MB] - 23-12-2003


Het webteam wenst u een hele mooie kerst toe en een gelukkig nieuwjaar!


Kerst-in
[RS] - 22-12-2003


Afgelopen zondag vond na het kerstconcert vanaf 16.00 uur de jaarlijkse kerst-in plaats. Na de opening door voorzitter Leon Strikers was het woord aan het damescomité, die ieder jaar weer diverse prachtige activiteiten organiseren zoals de kerst-in. Na het openingswoord was het woord aan de Beegter zaate hermenie "De Roepoepers". Voorzitter Frank Ruber wist de gehele zaal te verrassen met een cheque te waarde van € 1111,11. Dit als blijk van waardering voor de samenwerking tussen de Beegter harmonieën en de Roepoepers. Tijdens de kerstin deed de jeugd natuurlijk op muzikaal vlak goed van zich horen een heus klarinet quintet en het JEC verzorgde een prachtig optreden. De traditionele kerst-in werd afgesloten met een heuse tombola, met dit jaar een DVD speler als hoofdprijs. Dank aan de dames van het damescomité. Het damescomité is trouwens op zoek naar nieuwe leden. Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen met Diana Maassen (046-4857857)

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 > >>

Totaal 763 nieuwsberichten.


Nieuws RSS

 
 

Naar boven

 

 
Leden-Zone -  Algemeen -  Geschiedenis -  Successen -  Harmonieorkest -  Drumband
KME Cécile -  JEC -  JAC -  Erebestuur -  CD -  Gastenboek -  Contact

         

Privacybeleid

Secretariaat: Postbus 31; 6120AA Born
Rabobank Swentibold reknr. NL32 RABO 0117 2017 66
Registratienr. KvK Zuid Limburg 40186275