Nederlands English
 
  Donderdag 13 December, 2018

Laatste site-update
24-11-2018 15:30:33 [HS]

 
 
   
 

 Nieuws

EXTRA SPONSOR GEZOCHT !!!
[RS] - 2-12-2003


Wilt u ook meer foto's, informatie en/of meer interactieve onderdelen op de site van harmonie St. Cecilia ????????
Dat kan !!!!

Voor maar € 25 (per jaar) wordt u medesponsor van onze site. Zo zorgt u ervoor dat o.a. het foto-album uitgebreid op de site kan blijven staan en geeft u het webteam mogelijkheden om deze site te blijven optimaliseren !!

Heeft u interesse mail dan naar een van onze webmasters.

Het webteam


JEC naar Proms
[MB] - 30-11-2003


De welverdiende frieten zijn nog niet achter de kiezen, of u kunt hier al weer nieuws lezen over het optreden
van het JEC op de Proms in Heel.
Hermie had een leuk programma ingestudeerd met zijn jeugd met als thema 'Musicals'.
Het enthousiaste publiek kon o.a. luisteren naar werken uit de musical Porgy & Bess, Chess en Annie.
Solisten waren Ruby Zelissen, Petra Bongers en Hermie Smeets. Hub Renet praatte het geheel aan elkaar.
Het JEC kon een positief juryrapport in ontvangst nemen en kan uitzien naar een mooi 'morgen', zoals het jurylid het uitdrukte, refererend aan het nummer 'Tomorrow'.
Een compliment voor alle muzikanten die vandaag hebben meegespeeld is zeker op zijn plaats.
Verder een extra pluimpje voor Etiënne Savelkoul, die ondanks dat hij zich niet lekker voelde
zijn partijtje meeblies!
Naderhand was het lekker smikkelen met frieten en hapjes in Oos Hoes. Al met al een geslaagde dag!


Night op the Proms groot succes !!
[RS] - 16-11-2003


Op zaterdag 15 november j.l. vertrok rond 10.00 uur een bus met zo'n 65 muziekliefhebbers richting Antwerpen. De organisatie ( Ivo, Raymond en Roel) hadden voor een leuke promo tas gezorgd. In deze tas zat een extra editie van het Cecielke, een muffin en een inschrijfkaart voor een cd. Ook had de organisatie gezorgd dat max. 25 personen deel konden nemen aan een historische stadswandeling. Deze wandeling was een groot succes. In Antwerpen aangekomen ging iedereen zijn eigen weg. Van het bezichtigen van oude gebouwen tot het bezichtigen van het interieur van de diverse horecagelegegenheden tot het bezoeken van de diverse winkels. Rond 15.30 verzamelde veel Cecilianen zich in de pubs rond de grote markt om de wedstrijd Schotland - Nederland te kijken. Om 19.00 uur vertrok de bus naar het sportpaleis, waar om 20.30 de proms starte. We genoten van Il Novecento, Fine Fleur, John ( Music) Miles en zeker niet te vergeten En Vogue, INXS en TOTO. Na een vermoeiende dag kwamen we rond 2 uur terug in het Beegse en keken we terug op een zeer succesvolle dag.


Email adressen
[MB] - 11-11-2003


Wij vragen iedereen of zijn of haar emailadres te controleren onder het kopje 'Mailing' en ons zonodig wijzigingen door te geven.

Het webteamGeslaagde Cecilia-mis en Cecilia-avo
[MB] - 9-11-2003


Vandaag, zaterdag 8 november, vond de jaarlijkse Ceciliamis wederom plaats. Het harmonieorkest luisterde de dienst muzikaal op met o.a. Symphony of Praise, Het Dorp met als zangsoliste Linda Koolen en Any Dream Will Do samen met alle Cecilia jeugd in opleiding. Muzikale leiding was in handen van Jo Savelkoul.

Hierna begaven zich een kleine honderd Cecilianen richting Oos Hoes, om de rest van de avond samen door te brengen. Het thema voor deze afstand was 'Film'. Het was leuk om te zien dat het merendeel van de gasten zich de moeite van het verkleden had genomen. Voordat zij het feest mochten betreden werden ze grondig gefouilleerd door speciaal hiervoor getrainde bodyguards. Hierna was het moeilijk te ontkomen aan de telelenzen van de paparazzi, en menigeen zal zich dan binnenkort weer terugvinden in de roddelbladen.
Er bleken meerdere families Flodder aanwezig te zijn, hetgeen verwarrend werkte. Gelukkig bleven confrontaties achterwege. De sfeer steeg naarmate de avond vorderde, zeer zeker toen rond 22.30u het italiaans buffer geopend werd. De kids konden zich verder nog amuseren in een speciaal daarvoor ingerichte bioscoop.
Nadat iedereen zich te goed had gedaan aan de overheerlijke italiaanse gerechten van Peter van Didden, was het tijd voor een optreden van de dames Valerie, Marloes en Sanne, oftewel K3. Daarna volgde een heuse Cecilia filmkwis. De competitiviteit tussen de vier teams zorgde voor de broodnodige opwinding.
Presentator Ivo Linssen had werkelijk een voortreffelijk kwis in elkaar gestoken en werd daarbij geassisteerd door zijn lieftallige assistente Petra. De kwis voerde via Raybond, Anniematiefilms en babewatch naar een hilarische orgasmecompetitie. Menig oergeluid werd waargenomen, maar ook het meer ingetogen werk was hoorbaar.
Hierna volgde de uitreiking van de oscar voor de origineelst verklede gast. De genomineerden waren Jo Savelkoul, die door het leven ging als Johnny Flodder, Fien Lumens als Ma Flodder en Paul als een figuur uit The Matrix. Laatstgenoemde kon de Oscar in ontvangst nemen, na een democratische stemming door het publiek. Hierna werd het bekende gezegde ' vele handen maken licht werk ' in praktijk gebracht, waarmee het opruimen een fluitje van een cent werd. En zo kwam een einde aan een geslaagde Cecilia-avond.
Een woord van dank is op zijn plaats voor de dames van het JAC, Hylke, Petra en Janneke, die het grootste gedeelte van deze avond hebben voorbereid. Verder een compliment aan Ivo Linssen voor de fantastische kwis die hij in elkaar gestoken had. Daarnaast dank aan alle bodyguards en paparazzi en iedereen die heeft helpen opbouwen en opruimen. Verder een compliment aan Peter van Didden en zijn medewerkers voor het heerlijke buffet. Ook dank aan Rene en alle andere buffetmedewerkers.
Het was een hele geslaagde avond, die hopelijk volgend jaar weer kan plaatsvinden en waarbij we alle Cecilianen kunnen verwelkomen. Want degene die er nu niet bij was heeft iets gemist. Tot volgend jaar!


Night of the Proms update
[RS] - 7-11-2003


Vanochtend is bekend geworden dat de bus naar Antwerpen om 10:00 stipt zal vertrekken. We vragen dan ook aan iedereen om 10 minuten voor vertrek aanwezig te zijn voor de Rabobank te Grevenbicht. Het is nog spannend welke verrassingsact er zal zijn, maar TOTO schijnt de sterren van de hemel te spelen.


Groepsrepetities
[MB] - 3-11-2003


Heeft u al data voor groepsrepetities afgesproken met uw repetitor? De saxofoonsectie gaf afgelopen zondagmorgen het goede voorbeeld.


Concoursdeelname St. Caecilia Ohé en
[RS] - 20-10-2003


Koninklijk erkende harmonie St. Caecilia uit Ohé en Laak heeft onder leiding van onze dirigent Thijs Tonnaer een mooie eerste prijs met promotie behaald op het Bondsconcours te Venlo. Het totaal aantal punten bedroeg: 85,25. Thijs en muzikanten van St. Caecilia Ohé en Laak van harte gefeliciteerd met dit resultaat !


Gezamenlijk concert
[RS] - 12-10-2003


Op zondag 12 oktober vond in gemeenschapshuis 'Oos Hoes' het gezamenlijk concert plaats van de beide Grevenbichtse harmonieorkesten. Klarinetist Marc Bongers schitterde met zijn solo bij het concert voor klarinet van Artie Shaw. Op sublieme wijze wist hij dit moeilijke werk neer te zetten. Dat het publiek ook onder de indruk was van zijn prestatie was te merken aan het minuten durende applaus. Marc nogmaals gefeliciteerd met deze fantastische prestatie !!


KME in Geilenkirchen
[MB] - 12-10-2003


Het KME verzorgde gisteren een concert in de Realschule te Geilenkirchen. De bezetting bestond uit Cécile van Didden-Kirkels, Koen Cuijpers, Jo Savelkoul en Marc Bongers. Solisten waren Herman Smeets in de Dreigroschenoper en Riny van den Bergh-Coenen in Salut d'Amour. Een mooie bijdrage aan de verenigingskas kwam mee terug naar Grevenbicht.


Night of the Proms
[RS] - 20-9-2003


Om alvast lekker in de stemming te komen !!! Zondag 21 september kunt u om 13.35 uur op TV1 het eerste deel van een uitgebreid verslag bekijken van de 18de editie van de Night of the Proms. Herbeleef op de buis de mooiste momenten met Il Novecento o.l.v. Robert Groslot, Fine Fleur, Michael McDonald, John Miles, David Garreth, The Pointer Sisters, Foreigner, surprise guest Kiki Dee en Simple Minds. Het tweede deel wordt uitgezonden op zondag 12 oktober.


Serenade en koningsvogelschieten
[RS] - 15-9-2003


Dat zondag 14 september een drukke dag was voor onze vereniging las u ook al in het vorige nieuwsbericht. Alvorens dat het KME Cécile een prachtig optreden verzorgde in het glaspaleis te Heerlen. Trok onder een stralende zon onze vereniging door Grevenbicht. Als eerste werd er een aubade gegeven aan het gouden bruidspaar Notermans. Hierna trokken we naar het verenigingslokaal van schutterij Het Heilig Kruis, waar onze twee schutterijen zich reeds verzameld hadden. Na een korte rondgang kwamen we rond 14.30 aan op de schutterswei aan de Heuvelse weg. Met een mars en het Limburgs Volkslied opende we het koningsvogelschieten.


Concert KME
[MB] - 14-9-2003


KME Cécile verzorgde vandaag een concert in het kader van de Dag van de Limburgse Blaasmuziek. Een gevarieerd programma met o.a. delen uit de Dreigroschenoper en de Gershwin Suite werd ten gehore gebracht in het Glaspaleis te Heerlen. Een leuk concert en goede reclame voor St. Cecilia.


Koningsvogelschieten en serenade
[RS] - 13-9-2003


Morgen 14 september verzamelen we om 13.00 uur bij gemeenschapshuis Oos Hoes om eerst een serenade te brengen en hierna de beide schutterijen naar het koningsvogelschieten te brengen.


Geslaagde fietstocht
[MB] - 8-9-2003


Gisteren vond onder goede weerstomstandigheden wederom de jaarlijkse fietstocht van het JAC plaats. De route voerde langs nabije en toch exotische oorden als Maasband en Veldschuur. Onderweg werd er natuurlijk gezorgd voor versnaperingen en konden de fietsers zich nog uitleven bij het spijkerpoepen. De groep VENI-VIDI-FOETSJIE ging uiteindelijk aan de haal met de JAC-wisseltrofee. Iedereen bedankt voor deelname en tot volgend jaar!

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 > >>

Totaal 763 nieuwsberichten.


Nieuws RSS

 
 

Naar boven

 

 
Leden-Zone -  Algemeen -  Geschiedenis -  Successen -  Harmonieorkest -  Drumband
KME Cécile -  JEC -  JAC -  Erebestuur -  CD -  Gastenboek -  Contact

         

Privacybeleid

Secretariaat: Postbus 31; 6120AA Born
Rabobank Swentibold reknr. NL32 RABO 0117 2017 66
Registratienr. KvK Zuid Limburg 40186275