Nederlands English
 
  Donderdag 13 December, 2018

Laatste site-update
24-11-2018 15:30:33 [HS]

 
 
   
 

 Nieuws

Cecilia gastenboek
 - 4-10-2002


Beste bezoekers van onze site. Het gastenboek op onze homepage is momenteel nog tijdelijk gesloten wegens werkzaamheden hieraan. Leden kunnen wel een berichtje in het cecilia forum in de leden-zone.


Gastenboek tijdelijk gesloten
 - 1-10-2002


Het gastenboek is momenteel tijdelijk gesloten. Het bleek dat het gastenboek de laatste tijd meer als forum gebruikt werd dan als gastenboek. Het gastenboek is bedoeld voor belangstellende van onze vereniging die een openbaar bericht aan ons willen sturen. In de leden-zone zal een meer op leden gericht ledengastenboek komen. Hier kunnen ook meer op onze vereniging gerichte gesprekken gevoerd worden


Fantastisch concoursresultaat Drumba
 - 22-9-2002


Vanmiddag heeft de drumband een prachtig resultaat resultaat behaald met haar concertprogramma op het concours van de LBT. Maar liefst 90 punten, hetgeen een eerste prijs met lof der jury betekent. Op dit moment is het feest nog in volle gang! Drumband, proficiat!


Huwelijk Jeroen Tholen en Kim Pörten
 - 21-9-2002


Vandaag zijn trombonist Jeroen Tholen en zijn Kim in het huwelijksbootje gestapt. De Heilige Mis werd sfeervol muzikaal opgeluisterd door een ensemble samengesteld uit muzikanten van onze harmonie en de fanfare uit Buchten. Dit ensemblestond onder leiding van Ivo Linssen. Langs deze weg willen we Jeroen en Kim van harte feliciteren en hen nog vele jaren van geluk en liefde toewensen.


Generale repetitie Drumband
 - 21-9-2002


Op vrijdag avond jl. vond de generale repetitie van de drumband plaats. De aanwezige muziekliefhebbers hoorden dat John en zijn tamboers de zaken goed op orde hebben. Zondag zal de drumband op het concours te Maastricht laten horen en zien waar ze toe in staat zijn. Een fotoreportage van de generale repetitie zal te vinden zijn in het foto-album.


Platzconcert
 - 15-9-2002


Vrijdag 13 september jongstleden verzorgde Cecilia een zeer geslaagd Platzconcert op de grasvelden aan de Duijssenslaan. Een grote schare Beegtenaren was toegestroomd om van het licht verteerbare programma te kunnen genieten. De revue passeerden o.a. "Adios Nonino", de Alex-Maxima kaskraker met als solist Carlo Plaum op accordeon. Linda Koolen zette een mooie zangsolo neer in "My Heart Will Go On" uit de bekende film "Titanic". Verder soleerden de drie Smeetsen, Hermie, Roland en Han op trompet in de swingende "Trumpet Blues". En zo werden nog tal van aantrekkelijke werken ten gehore gebracht. Toen de duisternis inviel werd het concert nog sfeervoller, en het publiek vroeg na afloop dan ook om een vervolg. We zien u graag volgend jaar terug, dan op een andere lokatie in Grevenbicht.


JAC Fietstocht
 - 8-9-2002


Je krijgt het weer wat je verdient, zegt men wel eens. Het JAC kreeg zondag 9 september schitterend fietsweer kado. Ruim 40 fietsers vertrokken vanaf Oos Hoes voor een tocht langs ondermeer het Ijzeren Bos. De vragen en opdrachten bezorgden menigeen hoofdbrekens. Uiteindelijk gingen de Chr(44)DoortrappersChr(44) met de JAC-wisseltrofee aan de haal. Proficiat!!! Kijk naar de fotoreportage: Fotoalbum


Foto-album Gemmenich online !!
 - 29-8-2002


Na hard scannen, uploaden en bewerken is het fotoalbum over het kamp te Gemmenich(B) compleet. Dus snel even het foto album bekijken. Zit er een leuke foto bij, die je wil hebben, dan kun je contact opnemen met een van de webmasters. Het webteam bedankt de fotografen, te weten; Marc Bongers, Peter-Jeu Vola en Harrie Munsters !!


Kamp 2002
 - 19-8-2002


Op 15, 16 en 17 augustus heeft in Gemmenich (B) het drumbandweekend en het jeugdkamp plaats gevonden. Op dit kamp heeft de drumband intensief zich voorbereid op het aanstaande bondsconcours. Diverse repetities ( zowel binnen als buiten) werden in home franck gehouden. Naast het programma van de drumband liep er een programma voor de jeugd. Dit programma bestond uit een spellencircuit, levend stratego een speurtocht enz. Ook repeteerde het jeudensemble en de jeugdopleiding voor een gezamenlijk concert wat plaats vond op 18-08-2002. De donderdag avond was gereserveerd voor een disco en op vrijdagavond vond er een Barbeque plaats met hierna diverse optredens van o.a. Rammstein, de thaise masseuse met haar Amsterdamse vriendin en een toneelstuk over een nacht op het kamp. De sfeer zat er goed in en tot in de late uurtjes werd er flink op los gezongen. Op zaterdag middag vertrok de karavaan weer naar het Grevenbichtse. Fotos van het kamp zijn te vinden in het fotoalbum !! Organisatie van het kamp 2002 van harte bedankt voor dit geweldig evenement!


Zuid Limburgs Federatiefeest
 - 24-7-2002


Afgelopen weekend vond in Grevenbicht het Zuid Limburgs Federatiefeest plaats. Harmonie St. Cecilia leverde haar bijdrage door op zaterdagavond de Heilige mis op te luisteren samen met het Kerkelijk gemengd zangkoor. Op zondag staken diverse cecilianen de handen uit de mouwen bij de diverse activiteiten op de feestterrein. Op maandagavond verzorgde onze harmonie de buffetten op de medewerkersavond van het ZLF.


Laatste repetitie voor Zomerstop
 - 8-7-2002


Vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli vonden de laatste repetities van het JEC, Harmonie-orkest en Drumband plaats. Iedereen een prettige vakantie toegewenst!


Taptoe Born 2002
 - 24-6-2002


Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkste taptoe Born plaats in Buchten. Dit jaar had harmonie St. Cecilia het thema jaren 70. Het publiek reageerde zeer enthousiast en aan het applaus te horen viel het programma zeer in de smaak. Een foto reportage is te vinden in het foto album.


Geslaagden
 - 15-6-2002


Het is weer de tijd van het jaar dat de vlaggen met de tassen en boeken uit het raam hangen. Met andere woorden de examenuitslagen zijn binnen !!! Ook binnen onze vereniging zijn er enkele geslaagden. Dit jaar zijn geslaagd; Janneke de Witte ( VWO), Lianne Renet (HAVO), Lizy Maassen, Denise Corten en Thijs van Didden (MAVO). Van harte gefeliciteerd met jullie diploma en veel succes met jullie vervolgopleiding !!!!!


drumbandjubileum 2
 - 4-6-2002


Op zaterdagmiddag vond de african-drum workshop plaats. Jong en oud genoten van de klanken en de ritmiek van de jembee. Ook de Australische Didgeredoo was aanwezig. Op Zaterdagavond vond er een geweldig galaconcert plaats. Onze jubilerende drumband liet zien en horen welke kwaliteiten ze in huis hebben. Dit ongekende optreden was een groot succes. Ook de afsluiter van de avond Tropicana Express vermaakte de aanwezigen tot in de late uurtjes. Op zondag vond de streetparade en taptoe plaats. Onder een heerlijke blauwe hemel trokken vele toeschouwers naar het marktplein. Ze kregen een wervelende show te zien van o.a. de topkorpsen Tokostu, Irene en Coriovalum Pipe band. Ook de drumbands uit de regio lieten zich van hun beste kant zien. Het (geheime) gecontracteerde orkest de Roepoepers lieten een mooie en humoristische show zien en speelden nog tot laat in de avond. Fotos van de festiviteiten zullen zsm. op onze site te vinden zijn.Een mooi fotoverslag van de taptoe is te zien op de site van Fred Kerkamp van Irene uit Ede


Drumbandjubileum (1)
 - 1-6-2002


Op vrijdag 31 mei startten rond de klok van 19.00 de festiviteiten rondom het 50-jarig bestaansfeest van de drumband. Na een muzikale rondgang door het dorp, starte rond 20.00 uur de goed bezochte receptie. Tijdens de recepetie werden 3 jubilarissen gehuldigd vanwege hun 10-jarig lidmaatschap. Te weten Wil Schreurs, Gino Gessa en Rick Maassen. Na afloop van de receptie stond orkest Marlènticka klaar om met hun muziek de aanwezigen nog te amuseren. Dat de stemming er goed inzat was ( wederom) duidelijk te merken aan de spontane optredens van enkele drumbandleden.

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 > >>

Totaal 763 nieuwsberichten.


Nieuws RSS

 
 

Naar boven

 

 
Leden-Zone -  Algemeen -  Geschiedenis -  Successen -  Harmonieorkest -  Drumband
KME Cécile -  JEC -  JAC -  Erebestuur -  CD -  Gastenboek -  Contact

         

Privacybeleid

Secretariaat: Postbus 31; 6120AA Born
Rabobank Swentibold reknr. NL32 RABO 0117 2017 66
Registratienr. KvK Zuid Limburg 40186275