Inschrijven JAC Kamp - 13 t/m 15 augustus 2019


 » Naar het inschrijfformulier «


“Dames en heren, jongens en meisjes.
Hooggeëerd publiek.

Komt dat zien, komt dat zien.
Het circus strijkt neer, in Maasbree!”

We willen jullie graag uitnodigen om ons circus te komen bezoeken, want dit mag je niet missen!

Altijd wel eens een grappige clown, avontuurlijke acrobaat of magische goochelaar willen zijn? Of wat denk je van een moedige leeuwentemmer of levende kanonskogel?
Schrijf je dan snel in voor het JAC-kamp: Cirque du Cecile!

Dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 augustus is Cirque du Cecile de rode draad door het JAC-kamp van onze vereniging. Het beloofd een heel circus te worden, want als klap op de vuurpijl gaan we op donderdag als afsluiting van het kamp naar: TOVERLAND (Sevenum). Chill toch? Net als andere jaren zullen we op dinsdag rond de klok van 9.30 uur met auto’s vertrekken vanaf Oos Hoes richting de kamplocatie in Maasbree. En zullen wij op donderdag rond de klok van 17.30 uur weer in Grevenbicht neerstrijken.

Hier vind je verdere informatie over het kamp en kun je tevens je deelname bevestigen.

Datum:
Van dinsdag 14 augustus 2018 t/m donderdag 16 augustus 2018

Locatie:
Beugen

Leeftijd:
Zoals elk jaar is het kamp geschikt voor iedereen. Kleine en grote kinderen, maar ook enthousiaste volwassenen zullen een onvergetelijk meerdaags avontuur beleven.
Duurt 3 dagen te lang voor de jongsten? Neem dan even contact met ons op (jac@cecilia-online.nl of +31 6 23 36 15 67). Het is bijvoorbeeld mogelijk om alleen op woensdag deel te nemen aan de sportdag, inclusief barbecue en evt. avondprogramma (je ouders mogen ook mee!).

Kosten:
Gehele kamp: € 55,00
Alléén sportdag+bbq: € 20,00

Niet alle dagen beschikbaar? Neem dan even contact met ons op.
Ons rekeningnummer: NL10 RABO 0117 2991 62, t.n.v. Harmonie St. Cecilia, inzake Jeugdcommissie, o.v.v. "Jac Kamp 2018" en naam deelnemer(s).

Barbecue:
We nodigen natuurlijk alle ouders en iedereen die niet mee kan op kamp uit voor de barbecue op woensdagavond 15 augustus. De kosten voor deze barbecue bedragen €10,00. Na afloop geeft de jeugd een concertje met liedjes die ze tijdens het kamp gerepeteerd hebben. Als afsluiting hebben we nog een avondactiviteit.
Inschrijven is verplicht!

Let op! Deze locatie heeft een beperkt aantal slaapplaatsen, dus vol=vol! Wacht dus niet te lang met inschrijven.Directeur van het Ceciliaans Olympisch Comité
 

Inschrijfformulier

*** Graag per deelnemer een apart formulier invullen. ***

Naam:
URL:
E-mail:
Dagen:  
 
 
Vervoer
van/naar:
 
 
Opmerkingen:
Vul hier ook eventuele voedselallergieën of andere verzoeken in.
 
 

JAC - Jeugd Activiteiten Commissie

jac@cecilia-online.nl