Inschrijfformulier Meer Met Muziek Taptoe - za 29 juni 2019


 » Naar het inschrijfformulier «

Uitnodiging:

‘Meer met Muziek Taptoe’ op zaterdag 29 juni

Beste ouders, verzorgers,

Vlak voor de zomervakantie hebben de zes muziekverenigingen van de voormalige Gemeente Born nog een laatste optreden om gezellig samen de zomer in te luiden: de Taptoe Born. De orkesten spelen leuke muziek en de drumbands laten zien hoe goed ze kunnen marcheren. Hier en daar staat het publiek bovendien een leuke verassing te wachten! Een spetterende muzikale show dus!

Dit jaar is het de beurt aan Harmonie Sint Cecilia Grevenbicht-Papenhoven om de Taptoe Born te organiseren: op zaterdag 29 juni op het Burgemeester Kotenplein in Grevenbicht, vanaf 19.00 uur.

Omdat we het leuk vinden om de jeugd zo veel mogelijk bij het muzikale Taptoe-spektakel te betrekken, willen we alle leerlingen uit groep 1, 2, 3 en 4 van de basisschool uitnodigen om een keertje met onze vereniging mee te doen tijdens de Meer met Muziek Taptoe!

Net als de succesvolle Meer met Muziek Feesten in 2018, zal ook de Meer met Muziek Taptoe een onvergetelijke muzikale ervaring zijn! Bovendien zijn er geen kosten of verdere verplichtingen aan verbonden.

Wat houdt het in?
Alle kinderen die willen meedoen krijgen 5 muzieklessen en 2 repetities. Tijdens die muzieklessen wordt het Taptoe-optreden voorbereid. Zo leren de kinderen zingen, spelen en dansen met de harmonie. De lessen zijn helemaal gratis en worden gegeven door onze ervaren docenten en begeleiders: Nelly Janssen-Bergers, Jo Savelkoul, Daphne van Erp, Anne Arets en Ardie Deuss.

Daarnaast wordt er op woensdag 15 mei voor groep 1 & 2 een “Taptoe knutselmiddag” georganiseerd. Groep 3 & 4 brengt op vrijdag 28 juni een bezoek aan Muziekcentrale Adams in Ittervoort, waar ze allerlei instrumenten mogen uitproberen in een “instrumentencarrousel”.

Op vrijdag 21 juni en 28 juni wordt er tussen 19.15-20.00 uur ook geoefend samen met de muzikanten van de harmonie.

Waar en wanneer?
De muzieklessen worden vanaf 20 mei, aansluitend aan het einde van de schooldag (en na een drankje en een koekje), gegeven in Gemeenschapshuis Oos Hoes en op het Burgemeester Kotenplein. Voor de leerlingen van Basisschool De Kingbeek wordt gezorgd voor een veilige wandeling van school/BSO naar Oos Hoes. Na afloop van de muzieklessen kunnen de kinderen worden opgehaald bij Oos Hoes (Schoolstraat 2) of worden ze teruggebracht naar de BSO.

Groep 1 & 2 krijgt les van 15.15-15.45 uur
Groep 3 & 4 krijgt les van 15.15-16.15 uur


De data van de muzieklessen zijn als volgt:
• Maandag 20 mei
• Maandag 27 mei
• Maandag 3 juni
• Maandag 17 juni
• Maandag 24 juni

De knutselmiddag vindt plaats op woensdagmiddag 15 mei (aansluitend aan school) en de instrumentencarrousel op vrijdagmiddag 28 juni (aansluitend aan school). Voor vervoer naar de muziekcentrale wordt gezorgd. De repetities samen met de harmonie zijn op 21 en 28 juni.

De Taptoe zelf vindt plaats op zaterdag 29 juni en begint om 19.00 uur. Het optreden van onze vereniging, samen met de jonge muzikantjes van de Meer met Muziek Taptoe, zal plaatsvinden tussen 19.45 uur en 20.15 uur.

Hoe kunnen kinderen meedoen?
Je kunt je kind heel gemakkelijk en vrijblijvend inschrijven via het formulier op deze pagina.
Vervolgens nemen we via e-mail natuurlijk nog even contact op, en geven we wat meer informatie.

Meer weten over de Taptoe? Kijk dan eens op:
https://www.cecilia-online.nl/vereniging/straatkorps/


Met vriendelijke groet,

Bestuur en leden
Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven

 


Meer met Muziekfeest 2018
 

Inschrijfformulier

Naam:
URL:
E-mail:
Telefoon:
Groep:  
 
Opmerkingen: