Actueel

Met zeer grote verslagenheid hebben we op zondag 22 juli jl kennis genomen van het plotseling overlijden van onze erepenningmeester Eugène Strikers, thuis in de Dr. Duijsenslaan. Eén van onze trouwste leden is ons zeer onverwacht in de leeftijd van 69 jaar ontvallen.
Eugène was meer dan vijftig jaar lid van onze vereniging en hij was zowel secretaris, gecombineerd secretaris-penningmeester als penningmeester over een periode van 17 jaar (1966 tot 1983) en nog eens bestuurslid en tweede penningmeester van 1990 tot 1999. Als muzikant was hij na een begin op klarinet, sinds 1967 als (bariton-)saxofonist aan St. Cecilia verbonden. Plichtsgetrouw en met een minimale absentie. Ook in andere activiteiten zoals bv. de verjaardagsaktie, het oud-papier, financiële commissie en het Cecielke leverde hij zijn bijdragen, zelfs wanneer hij het vanwege zijn gezondheid iets kalmer moest doen.
In 2000 werd hij benoemd tot bestuurslid van verdiensten en erepenningmeester en bij gelegenheid van het eeuwfeest van onze vereniging ontving hij voor zijn verdiensten een koninklijke onderscheiding. Wij zijn hem veel dank verschuldigd.
Onze condoleances aan echtgenote Bep, dochters Audrey en Mariëlle en familie. Wij wensen hun veel sterkte toe bij het dragen van dit verlies. Dat Eugène moge rusten in vrede.