Oud papier

Elke vierde zaterdag van de maand halen de twee harmonieën van Grevenbicht oud papier op. De ene maand haalt St. Cecilia het oud papier op, de andere maand doet Koninklijke Harmonie Aurora dat. Het verzamelen van oud papier is een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging. Door mee te doen kun je ons dus (heel makkelijk) steunen. En dan ben je lekker van je oud papier af! Handig!

Woon je in één van de straten waarin wij oud papier ophalen dan hoef je er alleen maar voor te zorgen dat je oud papier op tijd op de stoep staat tijdens de inzamelzaterdag. We starten namelijk al om 08.30u met het inzamelen (tot ongeveer 11.00h).

Het gaat om papier en kartonverpakkingen (géén melk- of frisdrankpakken), gebundeld of in hanteerbare, handzame dichtgevouwen dozen (om te voorkomen dat het wegwaait). Oud papier verpakt in plastic of in houten kistjes, mogen wij helaas niet meenemen. Ook tempex (piepschuim) en plastic of kunststof, dat nog in dozen zit, mogen wij niet meenemen. Dit is slecht voor de oud papier verwerking en kan ervoor zorgen dat onze partij afgekeurd wordt.

Onze papierophalers zijn altijd op zoek naar versterking! Wil je ons een uurtje komen helpen? Super! Je kunt gemakkelijk contact opnemen via oudpapier@cecilia-online.nl.

Ophaaldata Oud Papier

Wij halen oud papier op in de volgende kernen: Grevenbicht – Papenhoven – Schipperskerk

2024

– Zaterdag 27 januari

– Zaterdag 23 maart

– Zaterdag 25 mei

– Zaterdag 27 juli

– Zaterdag 28 september

– Zaterdag 23 november