SponsorKliks

Zoals jullie misschien weten maakt onze vereniging gebruik van Sponsorkliks: via de St. Cecilia website kun je doorklikken naar je favoriete webshop. Bestel je vervolgens iets op deze webshop? Dan krijgt onze vereniging een leuk bedrag, helemaal voor niks! Om ervoor te zorgen dat je browser je wijst op het gebruik Sponsorkliks, kun je de SponsorKliks plug-in installeren. Je krijgt dan automatisch een herinnering als je een deelnemende webshop bezoekt. De plug-in werkt momenteel alleen in de browsers Google Chrome en Microsoft Edge. Via onderstaande link kun je de plug-in installeren: https://chrome.google.com/webstore/detail/sponsorkliks/ibddmcijlhljfdinapegnidiodopoadi/related?hl=nl

Na installatie klik je rechtsboven eenmalig op het SponsorKliks icoontje en hoef je alleen nog “Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven” in te vullen. Klaar!

 

Hoe werkt het?

Stel: je gaat naar Booking.com om een hotel te boeken voor je zomervakantie, maar vergeet dit via de Sponsorklikspagina van de harmonie te doen. Met behulp van de plug-in zal er een pop-up berichtje verschijnen op je scherm. Dat bericht vraagt of je de harmonie gratis wil sponsoren via Sponsorkliks. Zodra je kiest voor “Ja, ik sponsor gratis” word je doorgelinkt naar de website van de shop (in dit geval Booking.com) en zal er na je aankoop een commissiebedrag voor de harmonie gehonoreerd worden.

Zelf gratis sponsoren