Word supporter

Harmonie St. Cecilia heeft jouw hulp nodig om te kunnen spelen en bijzondere projecten waar te maken. Word supporter en help onze mooie vereniging voortbestaan!

Als supporter draag je o.a. bij aan muzikale activiteiten binnen de lokale gemeenschap, educatieve projecten voor de jeugd, talentontwikkeling, het behoud van Nederlands erfgoed en muziekprojecten met nationale en internationale allure.

Laat St. Cecilia spelen!

Met jouw hulp kunnen wij blijven spelen. Vul vandaag het formulier nog in, want jouw support maakt het verschil!

Bedrag

Waarom doneren?

Als supporter krijg je:

  • Uitnodigingen voor speciale verenigingsevenementen zoals de BBQ en het Ceciliafeest
  • 3-4 keer per jaar onze digitale nieuwsbrief
  • Een tweemaandelijkse Vriendenupdate per e-mail
  • Voorrang bij ticketverkoop

De eenvoudigste manier om een bijdrage te leveren aan de activiteiten van St. Cecilia is door jaarlijks of maandelijks te doneren. Denk je aan een andere vorm – bijvoorbeeld een eenmalige gift, een nalatenschap, het adopteren van een instrument, geld schenken voor een specifiek doel – dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dominique Savelkoul (partners@cecilia-online.nl).

Liever anoniem doneren?

Het is ook mogelijk een anonieme donatie te doen. Klik op onderstaande button, bepaal je bedrag en doneer anoniem.

Sponsoring

Kies Harmonie St. Cecilia als zakelijke partner
Om op hoog niveau muziek te blijven maken, bijzondere muzikale projecten en activiteiten te kunnen organiseren, en een goede muziekopleiding aan te bieden aan onze jeugd, is onze vereniging altijd op zoek naar nieuwe partners die ons willen sponsoren en daar zelf ook voordeel uit halen. We willen met onze partners samenwerken in de breedste zin van het woord.

Laat je merk meeliften
Een amateurorkest als zakelijke partner. Waarom zou je? Om te beginnen levert onze vereniging een grote bijdrage aan de blaasmuziekcultuur in de gemeente Sittard-Geleen, in Limburg én in Nederland. Het orkest draait al decennia mee in de eerste divisie voor harmonieorkesten, werd in 2022 wereldkampioen in de World Music Competition, en betrad in januari 2024 wellicht het allermooiste podium ter wereld: Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.

Onze bijzondere muzikale projecten – vaak in samenwerking met andere organisaties en kunstvormen, en met een sterke focus op de ontwikkeling van jong talent – bereiken een breed publiek zowel lokaal als in de Euregio. Wanneer je jouw bedrijf verbindt aan onze vereniging, dan lift je merk hierop mee. En het geeft ook nog eens een sterke impuls aan je maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Relatiebeheer en netwerk
Verbinden, dat is wat we binnen onze vereniging doen. Ons motto is niet voor niks “in harmonie verbonden”. Onze vereniging verbindt mensen met muziek en cultuur, jong talent met ervaren muzikanten, en publiek met een onvergetelijke concertervaring. En dat werkt ook geweldig voor jouw eigen organisatie. Want dankzij jouw verbinding met onze vereniging, kun je jouw eigen relaties boeien en beroeren met de kwaliteit van een uniek orkest.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd en wilt u meer weten over de invulling van een zakelijk partnerschap met het onze vereniging? Neem dan contact op met Dominique Savelkoul (partners@cecilia-online.nl).