Word lid!

Lijkt het je leuk om lid te worden van onze Cecilia-familie? Hartstikke fijn! Laat het ons weten via het “word lid!” formulier hiernaast, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Benieuwd naar welke vormen van lidmaatschap er zijn? Lees dan snel verder!

Opleiding: wil je je kind inschrijven voor de muziekopleiding van onze vereniging? Dat kan! Meer informatie over onze opleiding vind je hier

Opleiding voor volwassenen: overweeg jij je oude hobby weer op te pakken? Of wil je een instrument leren spelen? Je bent van harte welkom bij onze vereniging! Meer weten? Kijk eens op deze pagina.

Regulier lidmaatschap: ben je muzikant of slagwerker en wil je meedoen met het grote harmonieorkest of de slagwerkgroep? Meld je dan aan voor het reguliere lidmaatschap.

Straatmuzikant: ben je muzikant en wil je alleen meedoen tijdens de straatoptredens van het korps? Dat kan! Je kunt je dan aanmelden als straatmuzikant.

Jeugdlid (onder 18 jaar): ben je nog geen 18 jaar maar bespeel je wel al een tijdje een instrument? Dan kun je je aanmelden als jeugdlid.

Buitengewoon lidmaatschap: onze vereniging kent ook een zogenaamd “buitengewoon lidmaatschap”. Dit betekent dat je wel lid bent van de vereniging, maar niet meedoet als muzikant.

Vrienden van Cecilia: wil je onze vereniging liever op een andere manier een warm hart toe dragen? Dat kan ook! Bijvoorbeeld via de Vrienden van Cecilia. Deze groep van sympathisanten zorgt voor financiële ondersteuning (bijvoorbeeld door particuliere donaties en sponsoring) of biedt een helpende hand tijdens de verschillende activiteiten van onze vereniging.

Word lid!

Ik heb interesse in: