Actueel

Op zondag 6 januari wordt vanaf 14.30 uur in Grevenbicht een goede traditie voortgezet, want voor de 20e keer in successie zal Harmonie St. Cecilia het nieuwe jaar muzikaal openen. Drumband en harmonieorkest presenteren een luchtig, gevarieerd programma dat zeker in de smaak zal vallen. Plaats van handeling is als vanouds gemeenschapshuis Oos Hoes.
Ofschoon het najaar van 2012 erg druk is geweest voor zowel drumband als orkest met het jubileumfeest en de bondsconcoursdeelname respectievelijk het Requiemproject, de Ceciliamis en het Kerstconcert, gaan alle muzikanten weer fris aan de slag in 2013.

De drumband zal onder leiding van Michel Mordant het mooie concertprogramma uitvoeren dat zoveel complimenten van de jury op het bondsconcours kreeg. De drie werken zullen namelijk ook tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in februari worden uitgevoerd. Natuurlijk zullen de solisten Ardie Deuss op sopraan-saxofoon (Rain Man, Hans Zimmer) en Rick Maassen op vibrafoon (Taste of Vibes, Henk Martens) dus niet ontbreken.
Na een korte pauze zal het harmonieorkest onder leiding van Jos Simons het programma vervolgen. Gespeeld worden lichtvoetige concertwerken van o.a. Spaanse, Ierse (Riverdance) en Italiaanse (Funiculi funicula Rhapsody) origine. Uiteindelijk zullen natuurlijk ook werken van de beroemde Straussfamilie worden uitgevoerd.

Het belooft weer een leuke middag te gaan worden. U bent van harte welkom.
De leden van verdiensten, leden van de Club van Honderd, oud-bestuursleden en leden van vml. erebestuur en bestuur damescomité kunnen via het secretariaat een stoel (max. 2 per persoon) reserveren voor dit concert! Graag tijdig reageren.