Actueel

De zomervakantie staat voor de deur! Tijd dus om op vrijdag 6 juli, samen het muzikale seizoen af te sluiten – en wel met een gezellig platzconcert! Place to be is het plein voor de ingang van Gemeenschapshuis “Oos Hoes” in Grevenbicht. Jullie zijn allemaal van harte welkom!

Wat staat er op het (muzikale) programma?

Vanaf 19.30 uur kunnen jullie gratis en voor niets komen genieten van de 14e editie van het platzconcert van Harmonie Sint Cecilia Grevenbicht-Papenhoven. Het concert begint met een speciaal gastoptreden van de Muziekfabriek voor Kids en de C-Kids.

De Muziekfabriek en de C-Kids vormen het jongste orkest van Sint Cecilia. Het orkest bestaat uit zo’n 25 enthousiaste muzikantjes, die hun muzikale kunnen laten horen op de gebruikelijke harmonie instrumenten, klokkenspel, boomwhackers, klein slagwerk en blokfluit. Van rap, wals, samba, marsmuziek tot heavy metal – onze kids kunnen het allemaal! Dat moeten jullie meemaken, toch?

Na de kids zal het “grote” harmonieorkest van Sint Cecilia, onder leiding van dirigent Jos Simons, het platzconcert afsluiten. Op het programma staan een aantal bekende en gezellige nummers, met voor iedere muzikale smaak wat wils.

Na afloop van het concert is het tijd voor een gezellige nazit, met een super lekkere barbecue. Zin om langs te komen? Hartstikke leuk! Tot 6 juli!