Actueel

Zoals bekend vindt vandaag geen fietstocht plaats. Het JAC heeft in haar keuze voor te organiseren evenementen besloten deze activiteit niet meer te organiseren. De belasting voor de hard werkende dames en heren werd een beetje groot. Kandidaten voor de organisatie, want het hoeft niet persé vanuit de jeugd te worden gedaan, kunnen zich melden. Routes zijn beschikbaar en ook andere kennis kan worden overgedragen.
Ten aanzien van de Ledenvergadering i.v.m. statuten en huishoudelijk reglement, dient 14 oktober te worden genoteerd. Nadere informatie volgt per mail, via deze site en/of per brief.
Vervolgens zal in november met name het weekend van 11 november mogelijk voor een drukke agenda zorgen, mogelijk zelfs te druk, met buffetverzorging bij de Zawpense op zaterdag, de Mis op zondag en het optreden van ons JEC op zondagmiddag. Derhalve is vrijdag jl. besloten dat de Mis voor de Harmonie niet zal doorgaan in dat weekend. Er zal gezocht worden naar alternatieven, maar in november is geen enkele andere zondag mogelijk. Ook hier zal nadere informatie over volgen. Een en ander kan gevolgen hebben voor Misintenties, dus geef dit door aan belanghebbenden.