Actueel

De drumband van Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven, die dit jaar haar 55-jarig jubileum gedenkt, zal op zondag 25 november a.s. deelnemen aan het podiumconcours van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen in het Cultureel Buurtcentrum ‘de Zaal’ te Heythuysen. Onder leiding van de enthousiaste en deskundige instructeur John Maassen zal omstreeks 16.45 uur in de eredivisie, sectie A2 podium worden opgetreden met een zeer gevarieerd en vernieuwend programma. Zo zal aan het concert medewerking worden verleend door 4 blazers en 1 basgitarist.
Om u in de gelegenheid te stellen in Heythuysen de drumband aan te moedigen zal op 25 november om 14.00 uur één of meerdere bussen vertrekken vanaf het Burg. Kotenplein te Grevenbicht. De kosten voor de busreis bedragen € 5,00 p.p. Het optreden is om 16.45 uur en de bekendmaking van de resultaten wordt verwacht om 18.30 uur. Rond 20.15 uur zal de bus weer terug zijn in Grevenbicht en dan is natuurlijk nog de gelegenheid voor een nazit in ‘Oos Hoes.’
Supporters en belangstellenden dienen zich zo spoedig mogelijk doch vóór 5 november a.s. (middels onderstaand formulier, of per mail met dezelfde gegevens) op te geven bij Raymond Jennen (Beneluxlaan 10 te 6127 CH Grevenbicht, of ray.jennen@home.nl) De financiële bijdrage dient in de bus, gepast, te worden voldaan. Hoe sneller u reageert, hoe eerder u verzekerd bent van een plaats in de bus, want vol = vol.
De generale repetitie is overigens op vrijdag 23 november om 20.00 uur in gemeenschapshuis ‘Oos Hoes’ en de receptie vanwege de concoursdeelname en vanwege het 55-jarig jubileum (dat we bescheiden vieren) vindt plaats op zondag 9 december a.s. van 13.00 uur tot 14.30 uur. Van tevoren zal het harmonieorkest de opluistering van de H. Mis in de Catharinakerk (aanvang 10.15 uur) verzorgen. Na de H. Mis is een korte brunch gepland.