Actueel

In ons 100 jarig bestaansjaar in 2000 heeft ‘De Nuuj Hermenie’ het Zawpense leedjesconcours gewonnen met het liedje: ‘Ja, dát is Beeg’ van wijlen Sjel Savelkoul. Vandaar dat dit lied ook is terug te vinden op de Zawpense jubileumcd: ‘Ram door de wits’. Tijdens het optreden in 2000 is de zanggroep begeleid door een ‘koor’ dat tevens zorgde voor de broodnodige variatie en daarmee het vasthouden van de aandacht. Het koor bestond destijds uit alle geledingen en aanhang van de harmonie: ex Cecilia prinsen, ex Cecilia Iëre Zawpensen, jeugleden, damescomité leden, drumband en harmonie, bestuurs en ere-bestuurlsleden.

Op vrijdag 11 januari a.s vanaf 20.00 uur wordt deze CD gepresenteerd met een optreden door alle artiesten die op het album te vinden zijn.
Ook wij als ‘de Nuuj Hermenie’ zullen daar weer optreden, de zanggroep bestaat nu uit: Petra Bongers, Mark Bongers, Riny v.d. Bergh en Jo Savelkoul. Op 11 januari zijn wij als 10e groep aan de beurt en we zingen op een karaoke CD.

De bedoeling is nu ook weer om een ‘koor’ te formeren, dat zorgt voor de variatie en daarbij moet je denken aan meezingen en eenvoudige bewegingen. Leeftijd is van geen belang en stemgeluid ook niet. Wel veel enthousiasme en een opgewekt humeur. Tijdens ons optreden willen wij er ‘bont verkleed’ opstaan en ook hierbij kun je je eigen fantasie uitleven. De totale presentatie van onze vereniging heeft in 2000 de doorslag gegeven en daarin vormde het ‘koor’ een belangrijke factor. Het zou mooi zijn als we het ‘plaatje’ van ‘De Nuuj’ van toen nog eens tijdens het Zawpensejubileum konden laten zien!

Vraag aan iedere Ceciliaan is of wij weer kunnen rekenen op een grote groep, die met samen met ons de bühne vult en de zaal amuseert.

De repetities zijn op donderdag 3 januari (19.30 uur tot uiterlijk 20.15 uur) en vrijdag 11 januari van 19.00 – 19.45 u beide in ‘Oos Hoes’.
Op vrijdag 11 januari vertrekken we om 19.45 uur vanuit Oos Hoes naar de feesttent, vandaar dat je het beste al verkleed naar ‘Oos Hoes’
kunt komen.

We kunnen op deze met heel weinig inspanning weer op een positieve van de ‘Nuuj Hermenie’ doen spreken en dat voor een groot publiek!

Het zou ons helpen als je zoveel mogelijk mond op mond reclame maakt, aangezien niet iedereen via mail te bereiken is!

Om al vast te kunnen oefenen zijn tekst en muziek te vinden op: http://www.jadatisbeeg.3rj.nl/

Om je op te geven svp een mail naar: jo.savelkoul@planet.nl