Actueel

Via een lokaal aanwezig correspondent ontvingen we het bericht dat het JEC een spetterend optreden heeft verzorgd op zondag 17 februari tijdens Concerten voor Jeugdorkesten te Kinrooi.
In fanfarezaal “De Vrijheidszonen” heeft ons JEC – natuurlijk onder de kundige leiding van dirigent Hermie Smeets – een gevarieerd optreden verzorgd, waarbij de onderstaande nummers ten gehore werden gebracht. Interessant detail is dat Rick Maassen plaats had genomen achter het drumstel ter vervanging van Dirk van Cleef. Rick deed dit best goed, aldus de aanwezigen. Het programma:
– Beyond the Sea
– El Bimbo
– American Pie
– Hey Baby
– Tanga
– Une Belle Histoire
– Gimme some Blues, brothers

Naar het applaus te oordelen kon het ruim aanwezige publiek dit optreden waarderen. De tuba’s werden geprezen voor hun El Bimbo en het publiek deed aardig mee met Hey Baby, er was een ware interactie te bespeuren. Natuurlijk liet Paul Janssen de kans om met verve de basgitaar te spelen in Bluesbrothers niet voorbij gaan en Jens Goossens en Rick Maassen lieten zich al dan niet met sombrero getooid van hun beste kant zien in Tanga. Deze zin moet niet anders worden uitgelegd dan ze bedoeld is 🙂
Hoedanook……….., Dirigent en spelers: Chapeau!