Actueel

Zaterdag 16 februari werd een repetitiedag gehouden. Helaas kon door ziekte of werk niet iedereen present zijn, maar de aanwezigen gingen in een vijftal groepen vanaf 10.00 uur aan de slag in de locatie Trevianum te Sittard. Ontspanning en inspanning hand in hand. De slagwerkers kregen overigens ADV. Hoffotograaf van de dag, Petra Bongers (die een thuiswedstrijd speelde) legde nog eens alles vast op de gevoelige digitale plaat.
Even na de noen was er ruimte voor één, twee of drie broodjes, natuurlijk al naar gelang gepleegde inzet of de aanwezigheid van één of meerdere lintwormen. Hoedanook, het bestuur had goed ingekocht en voor ieders gading gesmeerd en/of belegd. De groepsrepetities gingen nog korte tijd verder en van 14.15 uur tot 16.00 uur vond de plenaire repetitie plaats in de aula. Gelet op ons tweede concert van dit jaar (met een nieuw programma) het paasconcert te Obbicht, waarvan de datum al snel naderbij komt, was dit een zinvolle dag. De puntjes zijn echter nog niet helemaal op de ‘i’. Dank aan het Trevianum, het bestuur, alle aanwezigen en aan alle repetitoren van vandaag; Thijs, Jo, Jos, André en Marc.