Actueel

Afgelopen zondag, 30 maart, leverden een aantal solisten van onze vereniging en zeer knappe prestatie. Op het solistentoernooi in Buchten wisten zij de verenigingsbeker binnen te halen. Verspreid over de hele dag namen 9 solisten deel aan het toernooi. Waren het in de ochtenduren de jongste deelnemers die hun (muzikale) beste beentje voor zetten, later op de dag kwamen de iets oudere op het podium. Enkele weken na haar succes in Nieuwstadt, wist Fleur Zelissen ook in Buchten de jeugddivisie, met 90 punten, winnend af te sluiten. Later bepaalden Ellen Janssen en Ruby Zelissen, beiden ook 90 punten, de eindstand van het klassement om de verenigingsbokaal.

Omdat het puntentotaal van de drie hoogst scorende solisten de eindstand van 270 (3X90) punten opleverde bleek dit voldoende om de beker mee naar Grevenbicht te mogen nemen.

Een overzicht van de behaalde resultaten:

Sjoerd Pernot trompet jeugddivisie 82 pnt 1e prijs
Tom van den Bergh klarinet jeugddivisie 82 pnt 1e prijs
Thimo van Issum klarinet jeugddivisie 85 pnt 1e prijs
Fleur Zelissen klarinet jeugddivisie 90 pnt 1e prijs met lof
Selina Gijenes klarinet jeugddivisie 80 pnt 1e prijs
Floor Lassche klarinet 4e divisie 84 pnt 1e prijs
Dana Salden klarinet 3e divisie 80 pnt 1e prijs
Ellen Janssen dwarsfluit 2e divisie 90 pnt 1e prijs met lof
Ruby Zelissen klarinet 2e divisie 90 pnt 1e prijs met lof

Voor alle solisten van Cecilia was het dus een succesvolle dag, met als bekroning de verenigingsbeker. De resultaten die behaald werden mogen in de categorie: ”om trots op te zijn” geplaatst worden. Negen deelnemers, en negen eerste prijzen. Voor allen van harte proficiat.


Ruby en Ellen met de verenigingsbeker. Fleur was afwezig bij de prijsuitreiking.

Foto's Klik hier voor alle foto’s!