Actueel

De 107e ALV van onze vereniging op zondag 6 april kende een vlot verloop. De reguliere onderwerpen kwamen aan de orde en werden traditioneel met behulp van een overzichtelijke beamerpresentatie afgehandeld. Natuurlijk paste een terugblik op het succesvolle vorige weekend (met de geweldige reunie en de solistensuccessen) ook op het programma. De jaar-agenda werd doorlopen en geconstateerd moet worden dat ook 2008 bol staat van de activiteiten. De ALV bevestigde vervolgens de benoeming van August Thissen tot Lid van Verdiensten van St. Cecilia en er was een oorkonde voor Tilla Renet-Heffels voor haar jarenlange ondersteuning van de oud-papierploeg. De bestuursleden Tilly Vola-Stoffels, Arnou Zelissen en Jack Heijligers werden herkozen en als nieuw bestuurslid werd Jan Goossens verwelkomd. Aan het einde van de vergadering kwamen de jubilarissen aan de orde. Voor het voetlicht traden als tienjarig lid (vermiljoenen insigne): Lieke Hermans, Dirk van Cleef. Zij ontvingen het insigne van LBT-districtsvoorzitter José Aben. Verder kwamen Jens Goossens, Dominique en Etienne Savelkoul, Stephan Kitzen en Geert Strijkers plus Jo van Schijndel aan de beurt. Zij ontvingen de onderscheiding uit handen van LBM-bestuurslid Jan Hermans. Voor Jo was het een gouden insigne met briljant. Natuurlijk hoorden daar ook bloemen bij. Na een korte rondvraag sloot voorzitter Léon Strikers tegen 13.00 uur de vergadering.


Acht jubilarissen met voorzitter Leon Strikers; foto: Peter-Jeu Vola