Actueel

Afgelopen zondag werd voor de 19e keer (in deze formule) de Voorjaarsmarkt van Harmonie St. Cecilia georganiseerd. Alle ingrediënten voor dit succesrecept waren aanwezig om te kunnen spreken van een groot succes. Een fantastische omgeving, misschien wel het mooiste marktparcours in de verre omtrek, prima weer, een mooie opkomst van standhouders (ongeveer 200 in getal) veel diversiteit in aangeboden artikelen, natuurlijk ook allerlei variaties voor de inwendige mens, leuke muziek en tenslotte een grote schare bezoekers. Het Jeugdensemble Cecilia leverde traditioneel haar bijdrage en wist tegen het middaguur het terras bij de buffettent al helemaal vol te krijgen. Dat gold evenzeer voor het amusementsorkest TwoDance in de middaguren. Een leuke verrassing was het spontane optreden van een saxofoonkwartet op de hoek van Dr. Duijsenslaan – Essenstraat.
De gratis kop koffie zorgde voor overuren aan het buffet, maar ook de tapkraan ging vaak open.
De marktcommissie kan tevreden terugblikken, zeker in de wetenschap wederom door haar inspanningen een essentiële bijdrage te hebben geleverd, natuurlijk met steun van de hele Ceciliafamilie, aan de broodnodige financiën die de muziekvereniging heden ten dage nodig heeft. De Voorjaarsmarkt is – en dat is wellicht bij velen (nog) niet bekend – een essentiële factor in het voortbestaan van de vereniging. Alle revenuen komen ten goede aan aanschaf, verzekering en reparatie van instrumenten en uniformen, de aanschaf van muziek etc.
De Harmonie dankt dan ook alle omwonenden van het Dr. Duijsenslaanplantsoen voor hun bereidwillige medewerking, de standhouders en allen in en om de vereniging die het mogelijk hebben gemaakt de 19e editie tot een succes te maken.