Actueel

Op woensdag 29 april heeft het Hare Majesteit behaagd, de ambassadeur van Sint Cecilia, Jos Jacobs, te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. In een goed gevulde Schouwburg te Sittard kreeg Jos de bijbehorende versierselen opgespeld door de Burgemeester van Sittard – Geleen, de heer Sjaar Cox.
Vele familieleden, waaronder de moeder van Jos, onze Beschermvrouwe, een delegatie van het bestuur aangevuld met nog een aantal Cecilianen zag Jos, uiteraard vergezeld van echtgenote Fien, genieten van een mooie ceremonie.
Jos heeft de afgelopen jaren vele verdiensten voor de harmonie gehad. Het coördineren van de organisatie van de jaarlijkse Voorjaarsmarkt is er een van, terwijl een prominente rol in samenhang met ons instrumentarium ook genoemd moet worden. Daarnaast is Jos voordurend op zoek naar mogelijkheden om activiteiten te organiseren om zo financiële middelen te genereren voor de harmonie.
Uiteraard hopen we dat Jos hiermee nog vele jaren op zijn eigen karakteristieke manier door zal gaan. Een hartelijke felicitatie voor Jos en zijn familie, van alle Cecilianen.
JOS PROFICIAT.