Actueel

Op zaterdag 18 april werd het jaarlijkse (trio) concert georganiseerd door onze vereniging. De drumband van Muziekgezelschap Juliana Holtum, Trompetterkorps Schutterij St. Joseph Buchten en onze eigen drumband, die allen onder leiding staan van instructeur John Maassen gaven in een goed gevulde zaal van gemeenschapshuis “Oos Hoes” mooie concerten.
Voorafgaand aan die concerten was er voor de bezoekers op het Kotenplein al een miniconcert. Dit werd uitgevoerd op olievaten, heel bijzonder!
Ook was er een optreden van het KME Cécile (Kamer Muziek Ensemble Cécile ). Zij zorgden ervoor dat de gasten bij binnenkomst naar leuke muziek konden luisteren.
Voor John Maassen was er aan het einde van de optredens nog een verrassing. Eerder had John al aangegeven te stoppen als instructeur bij de drumbands van Sint Cecilia en van Muziekgezelschap Juliana. Voor de muzikanten was dit aanleiding om in “het geniep” een werk in te studeren en dit aan het einde van het concert gezamenlijk ten gehore te brengen. Bijzonder hierbij was dat zoon Rick het geheel dirigeerde.
Bestuurslid,Tilly Vola-Stoffels, maakte de verrassing voor John nog iets groter door hem een cadeau aan te bieden.
Na afloop van dit alles was er in de Soos nog gelegenheid na te praten over de samenwerking met John in de afgelopen jaren, hierbij zorgde diskjockey Klee voor de muzikale invulling. Samengevat mag gesteld worden dat het een mooie afsluiting van een mooi tijdperk was. Bovendien is een groot compliment naar de leden van onze drumband, die garant stonden voor een vlekkeloze organisatie, op zijn plaats.