Actueel

De receptie die de muzikale leiding en de muzikanten van harmonie Sint Cecilia kreeg aangeboden naar aanleiding van hun mooie 1ste prijs die behaald werd tijdens het LBM Bondsconcours in Roermond, vormde een mooi sluitstuk van een enerverend concoursjaar.
Op zondag 8 november wisten vele genodigden de weg te vinden naar parochiehuis “Oos Hoes” alwaar deze receptie plaatsvond. Vele mooie woorden en felicitaties van even zoveel sprekers en bezoekers, gaven alle reden tot een tevreden en trots gevoel.

Voorzitter Léon Strikers had dat tevreden en trotse gevoel ook al aangehaald in zij openingswoorden, en ook memoreerde hij onder andere aan het ovationele “kippenvel” applaus in de “Oranjerie” na afloop van het optreden. Burgemeester Sjaar Cox maakte in zijn toespraak een vergelijking tussen de muziek en de sport en gaf aan dat menige voetbalclub zeer tevreden zou zijn als ze, net als de harmonie, al jaren in de top zou meedraaien.

Even zag het ernaar uit dat de zaal te klein was toen Koninklijke Harmonie Aurora naar binnen marcheerde om een serenade te brengen, maar het paste allemaal net. Ook de drumband van Sint Cecilia bracht een muzikale aubade, terwijl het muisstil werd toen Diana Maassen namens het damescomité een prachtig gedicht voorlas.

Kortom een dag om met een goed en tevreden gevoel en vol trots op terug te kijken.

Het bestuur van de harmonie dankt iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen tot het behaalde succes heel hartelijk. (Arnou Zelissen)