Actueel

Tijdens de op 28 maart gehouden Algemene Leden Vergadering (ALV) kwamen de onderwerpen aan de orde die tijdens de ALV aan de orde moeten komen. De notulen en de jaarverslagen werden besproken, de kascontrolecommissie bracht verslag uit en de aanwezigen konden (ook) tijdens de rondvraag hun vragen stellen.
Op voordracht van het bestuur werd de toetreding tot het bestuur van Wil Lemmens bekrachtigd, en werden de zich opnieuw herkiesbaar gestelde bestuursleden, Leon Strikers en John Smeets herkozen.
Eerder had Leon Strikers aangegeven dat na een periode van 10 jaar voorzitterschap, en voorafgegaan daaraan 27 jaar vice-voorzitter te zijn gweest hij de tijd rijp achtte voor zijn opvolging. Gesprekken met Hub Renet hierover hadden geleid tot een toezegging van Hub om Leon, voor de duur van een jaar, te gaan opvolgen.
Vanwege zijn vele verdiensten voor onze vereniging werd aan de vergadering voorgesteld, Leon Strikers te benoemen tot Erelid van verdiensten met de toevoeging Ere-voorzitter. Onder luid applaus van de aanwezigen werd dit voorstel aangenomen, en zal er tijdens ons feestweekend, als ook de overige jubilarissen gehuldigd worden op deze benoeming teruggekomen worden.
Vooruitlopend hierop kreeg Leon nu toch alvast een fles (met inhoud) aangeboden door Ria Pernot, onze Beschermvrouwe.
Hub Renet die als kersverse voorzitter het laatste deel van de vergadering voorzat sloot, niets meer aan de orde, om 13.45 uur de vergadering