Actueel

Dit jaar vieren we op zondag 18 april alweer de 21e editie van onze Voorjaarsmarkt. Deze markt wordt jaarlijks door de marktcommissie georganiseerd in de straten rondom het plantsoen van de Dr. Duijsenslaan, Beneluxlaan en Kastanjelaan met als doel de broodnodige financiën te vergaren voor onze harmonie.

Het hart van het marktparcours wordt weer gevormd door de druk bezochte consumptietent, waar onder het genot van een drankje van het merk Alfa of iets anders geluisterd en gekeken kan worden naar live muziek en optredens van dansgroepen. Aan hapjes is uiteraard ook geen gebrek; verspreid over het marktparcours staan diverse stands met etenswaren en snacks.
Speciaal voor de jeugdige bezoekers zijn enkele attracties aanwezig zoals de bungeecarroussel. Bovendien zal het zilveren JEC rond het middaguur bij de biertent een concert verzorgen.

Het marktparcours (ongeveer 200 standplaatsen verdeeld over een kilometerlang parcours) is weer bijna helemaal volgeboekt. De aangeboden artikelen van de diverse stands variëren van kleding, lederwaren, keramiek, hobbyartikelen, snacks, gereedschappen tot wenskaarten, boeken, CD’s, parfums, bloemen en planten. Ook zijn verschillende stands met curiosa aanwezig en ontbreken standwerkers niet. Speciaal voor de kinderen is de Kastanjelaan gereserveerd als kindermarktplaats. Hier mogen de kinderen tot 12 jaar hun spullen te koop aanbieden (tot een maximumbedrag van € 20,- per item).

Indien u zelf wilt deelnemen als standhouder, kunt u een inschrijfformulier downloaden via onze website www.voorjaarsmarkt.cecilia-online.nl. Maar ook medewerkers kunnen zich nog melden bij Theo Pernot of André van den Bergh. Met name in de middaguren zijn nog enkele plaatsen in te vullen v.w.b. entreebezetting en buffetwerk. Ook een uurtje beschikbaarheid omstreeks 17.30 uur is heel welkom voor het opruimen na afloop van de markt. U weet het allemaal he… vele handen die dat lichte werk maken……. Dus meld u aan.

De Voorjaarsmarkt in Beeg, die mag je niet missen en bovendien broodnodig voor onze vereniging!
Reserveer zondag 18 april alvast in uw agenda voor deze gezellige en sfeervolle markt in Grevenbicht. Nadere inlichtingen via 046-4857150.

Tot ziens op De Voorjaarsmarkt van Beeg!