Actueel

Een druk weekend voor de drumband. Zaterdagavond was er het Quattroconcert en op zondagmorgen om 09.00 uur nog een repetitie, waarna – na het laden van de vrachtwagen en aanhanger – het geheel richting Obbicht ging voor de deelname aan het door Concordia georganiseerde drumbandfestival.
Om 12.00 uur was de beurt aan onze drumband voor het concertwerk. Een zeer mooie uitvoering van Phantasm en het inderhaast ‘ingevlogen’ Suite Slave. Natuurlijk zijn er nog een aantal verbeterpunten, maar men is op de goede weg, aldus jurylid Rob Janssen. En dat zijn we natuurlijk al vele jaren….

Om 14.00 uur werd deelgenomen aan de streetparade, een zeer bijzonder optreden door onze drumband. Zoals door enkele toeschouwers werd opgemerkt, “jullie zijn vernieuwend bezig”. Ook de complimenten van oud-instructeur Wil Smits was een mooie opsteker.
Helaas is de drumband niet in de prijzen gevallen. Het was een muzikaal druk weekend, maar ook heel gezellig. Het werd na het opruimen van het podium en alle materiaal natuurlijk afgesloten bij Oos Hoes op het terras. Dames en heren, bedankt voor de inzet!