Actueel

Tijdens het door de fanfare St. Caecilia van Guttecoven georganiseerde Maasgouwtoernooi in het MFC te Berg aan de Maas werd zowel door het harmonieorkest als door de drumband het predikaat ‘Zeer Goed’ behaald. Jurylid Maurice Hamers dankte via zijn opmerkingen het harmonieorkest voor de prachtige uitvoering. Het was natuurlijk ook een geweldig concertprogramma met de klassieke Polowetzer Dansen en de populaire Danzon nr. 2. Ook dirigent Thijs Tonnaer was in zijn nopjes met de uitvoering, maar dat bleek vrijdagavond al toen we om 22.10 uur konden stoppen met de repetitie…. Op dit moment kan ik van het drumbandoptreden nog niets melden vanwege een interview bij Lokale Radio Maaseik, maar het werk Phantasm is gewoon een schitterend werk en de dames en heren hebben zich zonder twijfel goed geweerd, ook naar de zin van jurylid Enrico Stevens.
Na een prachtig Pinksterweekend, een Zeer Goed Maasgouwweekend en nu op naar een schitterend feestweekend. Denk eraan: donderdagavond de Cecilia-familie present en voor alle muzikanten zijn inmiddels al vier vaten bier gereserveerd.