Actueel

Over 2 dagen begint dan eindelijk ons langverwachte jubileumfeest! Op donderdagmiddag starten we met de seniorenmiddag en donderdagavond vindt er een spetterende Swing-Night met Big Band Beeg plaats. Deze avond is ook bedoeld als (oud-)ledenavond zodat alle Cecilianen het feest samen kunnen ‘openen’. Ook gezinsleden, familieleden en vrienden/bekenden zijn natuurlijk van harte welkom.

We kunnen samen terugkijken op een prachtig pinksterweekend waarin onze vereniging 2 maal door het dorp trok met meer dan 100 leden (104 respectievelijk 106, waarbij om maandag nog ongeveer 12 muzikanten er niet bij waren!!) Dit betekent traditiegetrouw dat er een aantal vaten bier ter beschikking worden gesteld. Dit jaar zullen deze (inmiddels 4!) vaten bier donderdagavond 3 juni aan de muzikanten van ons korps uitgereikt worden tijdens de Swing-Night in het feestpaviljoen.

Bij deze willen wij als organisatie alle (oud-)Cecilianen en zeker de muzikanten van harte uitnodigen om deze ledenavond bij te wonen om zo Cecilia110 een geweldige start te bezorgen!
Ook al kun je niet de hele avond en moet je onverhoopt vrijdag werken of naar school, kom dan een paar uurtjes of loop kort even binnen. Gezellig!