Actueel

Tijdens de zondag 20 maart gehouden Algemene Ledenvergadering werden diverse verslagen, begrotingen en rekeningen gepresenteerd en het werd de aanwezigen duidelijk dat de harmonie nog steeds op de goede weg is, maar ook dat alles in het werk gesteld moet worden de broodnodige inkomsten te vergaren om de vereniging gezond te houden. De ontwikkelingen op sociaal-economisch en cultureel gebied zijn niet van dien aard, dat achterover geleund kan worden. Het zeer grote belang van de Voorjaarsmarkt werd opnieuw aangetoond. Tevens werd vanuit de vorig jaar opgestarte werkgroep onder leiding van Ger Theelen een presentatie gehouden over toekomstplannen. Ook werd vooruitgelopen op een toekomstige samenvloeiing van Erebestuur en Damescomité.
Hub Renet, die de vergadering goed leidde, werd herkozen als bestuurslid en Hein Pörteners nam afscheid als bestuurslid. Namens het Damescomité was er een attentie voor Tilly Vola, die haar 25-jarig jubileum bij het DC herdacht. Bloemen en isignes waren vervolgens voor de jubilarissen. Het vermiljoenen LBT-insigne voor 10 jaar trouw werd uitgereikt worden aan Jort Lemmens. Robin Koevoets ontving eveneens vermiljoen (FKM) Zilver was er voor Kirsten Teunissen en voor Michaël Theelen (beiden namens de Tamboerbond) voor hun verdiensten voor drumband en orkest (pauken respectievelijk percussion) en voor Marc Bongers die ook al 25 jaar bij St. Cecilia o.a. actief is als muzikant (van es- tot contrabasklarinet) en repetitor. Zijn insigne kwam van de FKM, de landelijke muziekfederatie. De jubilea van Ellen Janssen en Bas van den Bergh krijgen nog nadere invulling.
Bloemen waren er ook voor Tilly Renet, voor haar steun aan de vereniging. Aan het eind van de vergadering kon het bestuur van de Stichting Evenementen Harmonie St. Cecilia aan de vereniging een mooi bedrag van vijf cijfers voor de komma aanbieden, zijnde de opbrengst van het geweldige jubileumfeest in juni 2010. Een bijzonder mooie financiële meevaller.