Actueel

Kirsten Teunissen en Rob Coenen hebben op 2 september hun zoon Jens kunnen verwelkomen. De ooievaar mocht dus uit in de Mr. Speestraat voor een gezonde kerel van 51 cm en 3650 g. Kirsten en Rob van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen.
In huize Salden-Savelkoul op het burgemeester Kotenplein is eveneens goed nieuws te melden, want daar is op 16 september zoon Sjoerd geboren. Nadere gegevens: ook 51 cm en verder 3475 gram. Moeder, zoon en vader maken het goed en zoonlief Sjoerd ontwikkelt zich al als een waar fotomodel met vele ah’s en oh’s op facebook. Roel en Coby ook van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen.
Tenslotte ook melding van de geboorte van Nora, dochtertje van Vera Tonnaer en Bert van Arensbergen, die in Roermond op 29 september om 22.06 ter wereld kwam. De residentie ligt overigens in Thorn. Opa en Oma Tonnaer zijn volgens informatie helemaal in hun nopjes en Oom Tim geeft naar eigen zeggen vanaf nu het goede voorbeeld……. en hij houdt ons op de hoogte…. Ook aan Bert en Vera onze felicitaties en we wensen ook hier veel geluk en goede gezondheid.