Actueel

Tijdens een korte ledenvergadering op vrijdag 7 september jl. werd John Maassen onder groot applaus van de aanwezigen gekozen tot nieuwe voorzitter van onze Harmonie St. Cecilia. Daarmee is de in het voorjaar ingezette transitie naar een nieuwe bestuur bij de vereniging helemaal afgerond.
De bestuurssamenstelling is nu als volgt: John Maassen, voorzitter; Raymond Jennen, secretaris en Peter-Jeu Vola, penningmeester terwijl zowel Hugo Lumens als Jim Sugijanto als vice-voorzitter zullen fungeren.
John Maassen is inmiddels meer dan 40 jaar lid van St. Cecilia en heeft zowel bij orkest (cor en slagwerk) als drumband zijn inbreng gehad en heeft dat nog steeds met veel enthousiasme. Momenteel is hij namelijk ook nog actief als Tambour-Maitre en als tweede instructeur bij de drumband. Met zijn benoeming treedt hij uiteindelijk in de voetsporen van wijlen zijn vader Arnold Maassen, die de vereniging gedurende vele jaren (van 1965 tot 1986) op voorbeeldige wijze leidde.
In zijn maiden-speech sprak de nieuwe voorzitter met name over sfeer – karakter – uitstraling – profilering, maar ook van vertrouwen, transparantie en openheid.
Tijdens de ledenvergadering werd verder het vorig jaar ingezette contributiebeleid opnieuw bekrachtigd en werd ingestemd met de voorgestelde wijze van bedanken van het oude bestuur tijdens de Kerst-in na afloop van het Kerstconcert.
John, proficiat en veel succes!