Actueel

Zondag 18 november heeft de drumband deelgenomen aan het podiumconcours van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen in Heel.
Onder de deskundige leiding van instructeur Michel Mordant kwamen de dames en heren uit in de tweede divisie sectie A en er werd een zeer gevarieerd en boeiend programma uitgevoerd. Het was een sjiek concert waarin ook Ardie Deuss en Rick Maassen als solisten (met jetlag) prima voor de dag kwamen. Het programma was:
– Pictures in a Mirror (Vincent Cox)
– Rain Man (Hans Zimmer) uit de gelijknamige film, met als solist Ardie Deuss op sopraan-saxofoon
– Taste of Vibes (Henk Martens) met als solist Rick Maassen op vibrafoon
De uitvoering van de Drumband van Harmonie St. Cecilia werd beoordeeld met 90,33 punten wat goed was voor een eerste prijs met lof der jury en promotie naar de eerste divisie, plus het Limburgs Kampioenschap en de bijbehorende rode wimpel. Het was dus tevens het hoogst aantal punten in deze divisie, een resultaat dat in de over-all ranking slechts door twee andere drumbands werd overtroffen.
Op zaterdag 8 december a.s. zal de drumband vanaf 20.00 uur een receptie worden aangeboden vanwege de concoursdeelname en het 60-jarig jubileum. Deze receptie vindt plaats in Gemeenschapshuis en zalencentrum Oos Hoes. Voorafgaand aan deze receptie zullen ook de jubilarissen 2012 van St. Cecilia worden gehuldigd.