Actueel

Na een korte nacht verzamelden de muzikanten en enkele vertegenwoordigers van de aanhang voor een ontbijt/brunch met spek/ei, worstjes en wat vitamientjes. De verzorging was in handen van Diana Maassen en Kitty Hermans. Gelijktijdig werd gekeken naar de opname van het sfeer- en succesvolle optreden van zaterdagmiddag. Ook de juryrapporten die vol superlatieven staan, werden natuurlijk door menigeen driftig doorgelezen.
Vervolgens werden trekker en wagen opgesierd (belangeloos ter beschikking gesteld door de Wuilisse en door Harie Smeets, waarvoor dank) voor een rumoerige rondrit door het Beegse en Papenhovense met muziek en soms ongecontroleerde klanken op de (uiteraard blauwe) olievaten.
De leiding was inmiddels wel in handen van Lieke Hermans en Lizzy Maassen in overleg met Tilly Vola. Niels Kirkels fungeerde als over-all penningmeester van de dag. Tussenstops werden gemaakt bij de café’s Potbelly, D’n Hollènjer, de kantine van VV Armada, Aurora en De Mèrt. Het werd een gezellige maar ook wel vermoeiende rondreis door het dorp. Eindpunt was natuurlijk weer Oos Hoes, waar de inwendige mens werd versterkt en de kampioenen nog een muzikale hulde gebracht kregen door de band Public Noisance. De drumband dankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit succesvolle en plezierige weekend. Het bestuur sluit zich daar graag bij aan.