Actueel

De 24e Voorjaarsmarkt mag weer zeer geslaagd genoemd worden. Dankzij de goede reputatie van de markt, wisten opnieuw veel standhouders en bezoekers het marktparcours te vinden. De eerste bezoekers betraden de markt in de ochtend onder een lekker zonnetje. In de loop van de middag werd de zon ietwat getemperd door wolkenvelden; kortom, ideaal marktweer.
Op het druk bezette terras in het centrum van het marktparcours genoten de bezoekers van een gratis kop koffie of een verfrissing. DJ Ludo verzorgde dit jaar de muzikale omlijsting op het terras met rond het middaguur een optreden van het Jeugd Ensemble Cecilia (JEC).
De markt bood weer de nodige diversiteit aan koopwaren, afgewisseld met tweedehands spullen, snacks en vermaak voor de kinderen, variërend van springen op de bungee trampoline, draaien op de carrousel tot het opmaken van cup cakes in de stand van de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC).
De winnaar van de loterij is bekend en zal binnenkort persoonlijk bezocht worden om de reis cheque ter waarde van € 300 officieel te overhandigen. Deze loterijprijs is mede mogelijk gemaakt door Personal Touch Travel (Virginie Lenoir).
Wij willen iedereen al van harte uitnodigen op onze Jubileum Voorjaarsmarkt op zondag 18 mei 2014. Het is dan de 25e editie!!
De organisatie dankt de omwonenden van het marktparcours voor hun medewerking. Ook een dankwoord aan alle medewerkers en verder iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het zoveelste succes van onze Voorjaarsmarkt.