Actueel

Op zondag 2 juni speelde het JEC in het kasteelpark te Born. Het optreden is een jaarlijks terugkerend concept van de muziekschool Artamuse, waarbij jeugdharmonieën uit de regio worden uitgenodigd om een concertje te geven. Dit jaar hadden we het getroffen met het weer. Het zonnetje scheen volop, waardoor er veel belangstellenden waren. Het eerste stuk dat we ten gehore brachten was een medley van de (waarschijnlijk) bekendste nummers van Toto; Africa, Rosanna en Stop loving You. Na deze swingende opening vervolgden we ons programma met Eternal Flame en The Mask of Zorro. Ook deze nummers werden enthousiast ontvangen door het publiek. Het vierde nummer was Rolling in the Deep van Adèle en dat was toch wel de verrassing van de middag. Jodi en Selina ontpopten zich tot ware zangeressen en zongen de sterren van de hemel. Nadat ze een daverend applaus hadden gekregen, begonnen we aan ons laatste nummer Coldplay on Stage. Toen ook hiervan het laatste akkoord geklonken had, kregen we nog een laatste applaus en was het concert afgelopen. Al met al een mooi middag!