Actueel

Tijdens het eerste solistenconcours van dit jaar, het Artamuse-concours, hebben onze jonge leerlingen aan deze opleiding zich alweer van hun beste kant laten zien. We feliciteren ze allen met de prachtige resultaten, met een speciale vermelding voor Sjoerd Pernot, die via een prachtige eerste prijs met lof de 1e afdeling won. De uitslagen waren als volgt:

kopersectie
starters : Sven van Nieuwenhoven, trombone 81 pt
Bart Hermans, trombone 83 pt
4e afd: Teun Lumens, trombone 77 pt
3e afd: Anouk Vrencken, trompet 83 pt
Menno Pernot, trombone 84 pt
1e afd: Sjoerd Pernot, euphonium 90 pt
met lof en winnaar 1e divisie koper

houtsectie
4e afd: Sophie Mangham, altsaxofoon 78 pt
3e afd: Alita Heijen, dwarsfluit 83 pt
1e afd: Janneke Lassche, altsaxofoon 87 pt

Hierbij moet worden aangetekend dat onze klarinetleerlingen hun opleiding niet bij Artamuse volgen. Zij konden dus niet meedoen aan dit concours, maar zij zullen zich uiteraard op de LBM-solistenconcoursen binnenkort laten zien en horen.