Actueel

Op zaterdag 17 mei a.s. wordt opnieuw Cecilia’s Muziekpodium georganiseerd in Oos Hoes te Grevenbicht. Na de vorige leuke en interessante bijeenkomsten, is ook dit jaar iedereen weer welkom om te kijken, luisteren naar of mee te doen met de jonge muzikanten die samen de Speelgroep vormen. Deze Speelgroep is een project van een aantal weken en wordt dit jaar geleid door Ellen Janssen en Reineke Vogten en zij zetten natuurlijk hun beste beentje voor.
Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s kunnen zien en horen wat de jongste muzikanten muzikaal in hun mars hebben, en ook vriendjes en vriendinnetjes kunnen komen. Het is niet alleen zitten en luisteren, want iedereen mag meedoen op verschillende instrumenten. Wil Lemmens zal alles aan elkaar praten en het programma duurt een uurtje. Iedereen is van harte welkom, we beginnen om 16.00 uur.
Voor wie verhinderd is, bestaat de mogelijkheid op vrijdagavond tussen 18.30 uur en 19.45 uur de repetitie van het Jeugd Ensemble Cecilia (JEC) te zien, eveneens in Oos Hoes. Het JEC zal bovendien de volgende dag nog optreden op de Voorjaarsmarkt in de Dr. Duijsenslaan.