Actueel

De vakantieperiode is afgesloten en alle verenigingsonderdelen zijn weer gestart met de repetities. Systemen zijn weer gangbaar gemaakt, stof is eruit geblazen en bij de drumband was te horen dat alle vellen nog in vorm zijn en alle stokken aanwezig…… Het JEC is gestart met een korte repetitie, nadat nog eerst de DVD van het succesvolle concert te Heel in het café van Oos Hoes was bekeken. Leuk om dat nog even terug te zien. Maestro Jos Simons gaf het karaktervolle voorbeeld door met een gebroken pols en een indrukwekkend manchet toch de tijd tot 22.30 uur voorspoedig te laten verlopen…. We zijn begonnen! Eind komende week zal ook weer een nieuw Cecielke verschijnen, met allerhande berichten en een zeer interessant nieuws over het eerste muziekgezelschap in het Grevenbichtse…… Een artikel uit december 1861 geeft aan dat deze vereniging de naam St. Cecilia droeg.