Actueel

St. Cecilia blikt terug op een geweldig reisje van vrijdag tot en met zondag naar het Groothertogdom Luxemburg met als bestemmingen Herborn, Born, Echternach, Luxemburg-stad en Grevenmacher.
Een ontspannen en gezellige reis met veel plezier en een goede stemming. Een reis vol gastvrijheid vanuit de Hierber Musek en een fijne verzorging van de inwendige mens. Een reis met mooie momenten en vele indrukken.
Helaas ook een reisje met een moeilijk moment, vanwege het uitvallen van onze dirigent Jos Simons. St. Cecilia heeft daarop een staaltje van veerkracht en improvisatievermogen laten zien door op zaterdagavond een groots concert te verzorgen onder leiding van tweede dirigent Jo Savelkoul, optimaal gesteund door bestuur en leden. Anderhalf uur concerteren met een intermezzo door de jeugd onder leiding van Hermie Smeets leidde tot een staande ovatie en verzoek om een toegift.
We hebben allemaal genoten (publiek en muzikanten) Dank dan ook aan iedereen die op zijn of haar manier heeft bijgedragen om er een leuk uitstapje van te maken. Uiteraard wensen we Jos een zeer spoedig herstel en hopen hem snel terug te zien in het Beegse.