Actueel

Onze vereniging bereikte hedenochtend het trieste nieuws dat Lid van Verdiensten Sjeng van den Bergh afgelopen nacht is overleden.
Sjeng was meer dan zestig jaar lid van St. Cecilia. Hij startte als tamboer in de eerste drumband, die in 1952 werd opgericht. Na zijn actieve loopbaan als muzikant bleef hij verbonden aan St. Cecilia en was hij vaak te vinden aan entreeposten en bij de verkoop van consumptiebonnen bij talrijke evenementen en activiteiten van de vereniging. Ook had hij jarenlang zitting in het erebestuur.
Zijn bijdrage aan de complete renovatie van Oos Hoes mede namens onze vereniging mag ook zeker niet onvermeld blijven. Voor zijn vele verdiensten voor de harmonie werd Sjeng in het jubileumjaar 2000 tot Lid van Verdiensten benoemd.
Zaterdag 2 mei heeft onze vereniging gepast afscheid genomen van Sjeng, waarbij bestuursleden, muzikanten en leden van verdiensten hem flankeerden en een delegatie van Cecilia in de kerk aanwezig was. Bovendien speelden Riny, Lou en Jo drie stemmige werken tijdens de H. Mis.
Wij wensen zijn echtgenote Lies, de kinderen en de familie veel sterkte. Dat Sjeng moge rusten in vrede.