Actueel

De Cecilia-Barbecue op vrijdag 17 juli a.s. mag een groot succes genoemd worden.
Ruim 80 Cecilianen waren op vrijdagavond in de de tuin van onze Beschermheer Ger Theelen aanwezig voor een royaal hapje en een minstens zo royaal drankje. ‘De Fractie’ (eerste klarinetgroep) zorgde met ondersteuning van enkele andere vrijwilligers zoals Tilly Vola en Theo Pernot voor een puike barbecue. De drank was geheel gesponsord en dat was uiteraard een leuke meevaller. Dank daarvoor aan Ger Theelen, de jarige John Maassen, orkestnestor Wim Jennen en Raymond Jennen (vanwege zijn onlangs ontvangen Onderscheiding).
Na het openingswoord van de jarige voorzitter John Maassen was het muzikale woord aan ons JEC. Drie vlotte nummers met zang en acrobatiek zorgden voor veel applaus van de aanwezigen. Een en ander werd gevolgd door een continue aanval op de buffetten……
Na het eten was het de beurt aan dirigent – ‘Abraham to be’ en brouwmeester Jos Simons om zijn blond en donker speciaal bier uit te delen. Het speciale bier werd door de meester zelf geschonken omdat het hoog gistend bier betreft. De vele kenners lieten zich het vocht goed smaken en hier en daar werd al met overtuiging een analyse gemaakt. Later op de avond werden deze analyses toch wat troebeler….. Het was wel nog lang reuze gezellig. Al met al… een waardige afsluiting van een druk en weer uitermate geslaagd seizoen.
Rest ons ook Keurslager Jan Holtrust, Partyservice Van Didden en Bakkerij Puts te danken voor hun medewerking.