Actueel

Vorige week stond heel Posterholt op z’n kop. Een 46-tal leden van onze harmonie zijn daar namelijk op Lord of the Rings-kamp geweest.
Op woensdagmorgen vertrokken de deelnemers met auto’s naar de locatie, waar ze een muzikale MP3-tocht hebben gelopen met diverse opdrachten. Gelukkig was het weer aan onze zijde en was het op sommige momenten een beetje te warm. De winnaar van de tocht kreeg de ring in het bezit en was daarmee de heerser van het klassement.
Na een heerlijk diner, verzorgd door onze kookstaf van dit kamp: Lou Kirkels, Jack Heijligers en John Smeets, was het de beurt aan Hermie Smeets om onze deelnemers te verrassen met nieuwe stukken om op een korte tijd in te studeren.
Met een kort potje stratego en een ‘andersom’-quiz, werd de woensdag gesloten.

Op donderdag openden de kinderen om 8 uur weer hun ogen. Helaas dreigde het weer roet in het eten te gooien en moest de organisatie hier en daar wat programmeringen aanpassen. De donderdag kreeg met een geweldige repetitie, een actieve zeskamp, een spannend dorpsspel in Posterholt, een heerlijke BBQ, ludieke optredens van de groepen en het ‘Rat van Fortuin’ toch nog een succesvolle invulling.

Op vrijdagmorgen met z’n allen opruimen, een lekker spek-met-ei-ontbijt en lekker spieter, spetter, spater naar het AquaDome in CenterParcs Peer, waar we met z’n allen heerlijk gezwommen hebben.

We mogen terug kijken op een geslaagd kamp en willen via deze weg natuurlijk alle deelnemers bedanken voor hun deelname, inzet en gezelligheid. We hopen dat iedereen volgend jaar weer van de partij is!

Klik hier voor de foto”s!