Actueel

Nog veertien dagen en dan is C-Majeur een feit. De voorbereidingen zijn in de eindfase en de repetities zijn lang en gevarieerd, ook qua deelnemers. Zo is zondag 18 oktober een workshop lichte muziek gehouden onder leiding van Alex Loiacono en zijn de repetities van het harmonieorkest inmiddels enigszins rekbaar onder leiding van Jos Simons. Afgelopen vrijdag was dit zelfs tot 23.15 uur… Ook de muzikanten van het combo zijn al enkele keren in Oos Hoes verschenen. Zaterdagavond speelden koperblazers mee met de repetitie van het slagwerkensemble onder leiding van John Maassen en de komende repetities begroeten we het koor Synoidos, het combo (vrijdag 30 oktober) Harmen Vanhoorne en Sef Thissen (zondag 1 november)
De zaal loopt aardig vol, maar kaarten à raison van € 20,00 (en dat is geen Euro te veel voor dit programma) zijn te verkrijgen bij de harmonie, via info@c115.nl en bij Albert Heijn Scheepers.
Veel informatie is te vinden op onze facebooksite en op onze speciale jubileumsite www.c115.nl. Kijk ook eens even naar de filmpjes.