Actueel

Met verslagenheid hebben we gisteren, 9 augustus, kennis genomen van het overlijden van ons Lid van Verdiensten Frans Pernot.
Frans was ruim vijfenzestig jaar lid van St. Cecilia. Hij speelde in zijn jeugd een aantal jaren cornet en was daarmee was één van de velen van de familie Pernot, die als muzikant het vaandel van St. Cecilia trouw waren. Vervolgens steunde hij de vereniging op een andere manier. Hij was namelijk ruim 40 jaar coördinator en administrateur van de verjaardagsactie van de harmonie (met steun van echtgenote Corry) en droeg daarmee wezenlijk bij aan de verenigingskas. Ook was Frans actief in de financiële commissie (bonnenverkoop, entreepost) bij vele evenementen van de vereniging. Vanwege zijn jarenlange inzet voor de harmonie werd hij in het jubileumjaar 2000 op de feestelijke jaarvergadering benoemd tot Lid van Verdiensten.
Vanwege gezondheidsperikelen moest hij de laatste jaren wat meer afstand tot de harmonie nemen, maar zijn belangstelling bleef onverminderd. We danken Frans voor zijn inzet voor St. Cecilia en wensen dat hij moge rusten in vrede. Wij wensen bovendien de familie veel sterkte.