Actueel

Na het Paasconcert staat binnenkort alweer het volgende optreden op het programma. Op zaterdag 6 mei zal het orkest in de Bombardon te Heythuysen een concert verzorgen, samen met Fanfare St. Caecilia Schimmert en de Koninklijke Harmonie van Thorn. De aanvang van deze bijzondere concertavond is 18.30 uur.

De fanfare uit Schimmert zal o.l.v. Frenk Rousschop het spits afbijten. Het muziekgezelschap bereidt zich momenteel voor op deelname aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade, die op 29 juli om 21.30 uur plaats zal vinden in de Rodahal.
Als tweede treedt op de Koninklijke uit Thorn o.l.v. Norbert Nozy. Zij zien dit concert als een goede generale voor hun optreden enkele weken later tijdens het befaamde Gezamenlijke Concert der beide Thornse harmonieën. Tevens zal dit een van de laatste concerten zijn waarin, maestro Nozy de leiding heeft, aangezien hij per 15 juli de Thornse harmonie zal verlaten.
Het concert wordt afgesloten met een optreden van ons orkest uiteraard onder leiding van Jos Simons.

Kaarten zijn te verkrijgen bij de deelnemende verenigingen, bij zaal De Bombardon in Heythuysen en via info@cecilia-online.nl. De prijs is slechts € 7,50 (inclusief een consumptie).