Actueel

Vanochtend vond de jaarvergadering plaats in Oos Hoes. Naast de diverse jaaroverzichten kwamen de huishoudelijke en financiële zaken aan de orde en er werd door de vele aanwezigen constructief over gediscussieerd. De scheidende bestuursleden Marjolein Smit en Jim Sugijanto werden door voorzitter John Maassen bedankt, zij blijven beide wel verbonden aan St. Cecilia, maar kunnen de bestuursfuncties momenteel niet combineren met het werk.
Uiteraard stond ook het goed gevulde jaarplan van St. Cecilia op de agenda, met onder andere veel concerten (te starten met het Paasconcert op 17 april a.s.) en het WMC-concert voor het orkest in juli, het 65-jarig bestaansfeest van de drumband in december en natuurlijk de grote Voorjaarsmarkt op 21 mei a.s.. Er is veel werk en alle handen moeten aan de ploeg, om maar een leuke metafoor te gebruiken.
Aan het einde van de vergadering waren er insignes, oorkondes en bloemen voor maar liefst 10 jubilarissen: Sophie Mangham, Jop Caris, Jack Schmeitz en Lucienne Kropman voor 10 jaar, Rick Maassen, Gino Gessa en Wil Schreurs voor 25 jaar en last but not least Ton Kriens, Lou Kirkels en Hermie Smeets voor maar liefst 50 jaar trouwe dienst. Tijdens de uitreiking werd de doopceel op de bekende wijze gelicht door de secretaris Raymond Jennen, terwijl de voorzitter en de beschermvrouw Ria Pernot de jubilarissen huldigden. Zij werd zelf verrast met een ruiker, voor haar belangstelling voor en bijdrage aan de harmonie.