Actueel

De voorbereiding voor de deelname aan het WMC nadert zijn einde. Er is goed gewerkt tijdens repetities en groepsrepetities, er werden twee repetitieweekends georganiseerd in Heel en in Sittard en er zijn veel concerten gegeven. Negen stuks maar liefst: Nieuwjaars- en Paasconcert in eigen zaal, concerten in Heel, Heythuysen, Nieuwstadt, Born, Sittard, Maasbracht en Reuver.
Het harmonieorkest repeteert deze week nog drie keer (maandag, woensdag en vrijdag) en wel in de harmoniezaal van de muziekvrienden van Concordia Maaseik. De start van de repetitie is steeds 20.00 uur. Op zaterdag 22 juli a.s. zal dan vanaf 19.30 uur in het gemeenschapshuis Oos Hoes worden gerepeteerd, waarna tegen 21.15 uur de generale repetitie in concertvorm zal plaatsvinden.
Zondag 23 juli zal na een korte repetitie rond 15.30 uur worden vertrokken naar Kerkrade (de supporters vertrekken overigens om 17.00 uur) waar uiteindelijk om 19.00 uur het concert zal plaatsvinden in de Rodahal. We zullen er alles aan doen om een fantastisch concert te geven en een leuk resultaat te verwerven.
De bekendmaking van de resultaten zal om 22.40 uur plaatsvinden en het gezelschap zal tegen 23.40 in Beeg terugkeren, misschien wel in een uitgelaten stemming…..